Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Én komolyan nem értelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Én komolyan nem értelek titeket?!

Figyelt kérdés

Folyamatosan megy itt a "harc", hogy a lányoknak csak a pénzes pasik kellenek.

Ha már egy lánynak kettőnél több barátja volt huszon évesen, az már egyenesen kurvänak számít a szemetekben.

Arról meg nem is beszélve, ha vannak mondjuk "igényeink", hogy kicsit jobban nézzen ki a srác, akkor meg rögtön jöttök azzal a szöveggel, hogy:" a nőknek csak a külsőségek számítanak"

Nem unjátok még??

2015. febr. 24. 22:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
86%

Ne az itt látottak alapján alkoss képet a társadalomról. Itt töbségében olyanok tengetik az idejüket akik nem bírnak normális elfoglaltságot találni és nem mernek szemtől szemben ismerkedni másokkal. A legtöbb dologról nincsen önálló véleményük, mindenkit kritizálnak anélkül, hogy a mondandójukat átgondolnák. Nem fogalkoznak vele, hogy az adott személy többet ért-e el náluk vagy sem, ha találnak egy csorbát azonnal belekapaaszkodnak és elkezdik gyűrni az embert. Kreativitás és önálló személyiség híján folyton jönnek a másoktól ellesett szövegükkel, ugyan azt ismételgetik időről időre mint egy jó papagáj.

Ez így kollektív az internetes fórumok 70-80%-áról simán elmondható.

22/f

2015. febr. 24. 23:07
 12/34 anonim ***** válasza:
22%
Ez szerintem nem gyűlölet, csak negatív tapasztalat. Nekem legalábbis eddig csak ez jött le. Alacsony vagyok rossz arccal, kisfarokkal és mellette még szegény családból is származok. SEHOL nem előny ezek a negatív tulajdonságok, amik közül csak korlátozottan lehet változtatni. Vannak olyanok, akiknek ez jutott, csak néhányan nem tudnak ezen a túllépni, én megtettem. Van két férfi az egyik 180cm a másik 170, nekem ne mondjátok hogy a nem a magasabbikat választaná a nők 99,9%-a. A pénzre is lehetne példát, hozni, ott is ez a helyzet, hisz egyikőtök sem akarna hosszabb távra tervezni egy csóróval, akinek a szülei is azok voltak, ergo fényévnyi hátrányból indul egy gazdagabb családból származóval szemben. 28/f
2015. febr. 24. 23:08
 13/34 Stainless ***** válasza:

Ne általánosíts, személyfüggő nőknél is és fiúknál is.

22F

2015. febr. 24. 23:09
 14/34 anonim ***** válasza:
5%

Mi az Kérdező?Elgurult a gyógyszer?Nyugodj le.Ha dili vagy az idegtől akkor se lesz jobb semmi.Ti sem unjátok azokat a hűlye általánosításaitokat?

Nézőpont kérdése az egész.Jah és a harc 4 résztvevős.

1.Akik a férfiak pártját fogják

2.Akik a nők pártját fogják

3.Aki beszálna valamelyikhez

4.Akiket hidegen hagyja az egész.

Én férfi létemre a 4-est választom.Néha csak röhögök.

2015. febr. 24. 23:10
 15/34 A kérdező kommentje:

Szent ég! Pont erről beszélek...:D Az a legszomorúbb, hogy észre sem veszitek, milyen ostobák vagytok. :D

A saját eredménytelenségeteket vetítitek ki ránk.

Nem állok le vitatkozni veletek, mert olyan mintha lóval kártyáznék.

2015. febr. 24. 23:17
 16/34 anonim ***** válasza:
82%
én egyetértek a #8-as hozzászólóval.Én is azt veszem észre,hogy akik ezt hiszik,mint amit a kérdező leírt,azok nem a valóságban élnek.Inkább a fiúknak vannak igényeik a lányokkal szemben,de én pl nem egy topcsajt láttam olyannal járni,aki abszolút átlagos kinézetű.És ez nem egyenlő az ápolatlan megjelenéssel,de pl nem ferrarival járnak suliba. És a normál felfogású csajok ezt nem is várják el.Nem azokhoz kell mérni az átlagot,akik plázázni járnak suli helyett,esténkét meg élik a világukat.
2015. febr. 24. 23:17
 17/34 anonim ***** válasza:
59%

Pénz:

Igenis minden lánynak pénzes pasi kell. Mondhatjátok lányok, hogy nem így van, de nem tudom melyikőtök jönne össze egy fiúval, aki pl nem tud elvinni titeket még moziba se, vagy kajálni. De ha nem megyünk szélsőségekbe, akkor is örültök, ha pl nem kell buszoznotok, hanem valaki fuvarozza a s*ggeteket.

K**Ság:

Nem az a k**ság, ha kettőnél több barátja volt a lánynak, hanem hogy mennyi időn belül. Mindegyikőtöknek sír a szája, hogy "nincsenek rendes pasik, komoly kapcsolatot akarok de nem talál rám a tökéletes hapsi". Lehet, hogy ahelyett, hogy minden gyökérrel összejöttök, egyedül kellene maradni addig, hogy ne mondják azt az "igazi" pasik, hogy "Barátja van, nem nyomulok, nem leszek féreg." mert sztem ha tényleg annyira igazit kerestek, akkor az ezt csinálná. Ehelyett végigpróbáljátok az összeset... Másik eset, mikor éppen hogy minden pasiban találtok valami kivetnivalót, mikor egyedül vagytok és képtelenség megfelelni Nektek. De ez emberi alaptulajdonság, mindenki az elérhetetlenre vágyik... De létezik kompromisszum, amit közületek igen kevesen ismernek.

Igények:

Rendben van, hogy vannak igényitek, de mekkorák? Legyen izmos, okos, legyen kockahasa, tudjon barkácsolni, főzzön, mosson, szedjen mókust, fúrjon elemet, legyen művelt, legyen jó haja, öltözködjön divatosan, de ne legyen nagy benga állat, de cingár se, meg törpe se, meg kövér se, meg gesznyedt se, meg okos se mert az gáz, ne legyen tudatlan szakmunkás, se beképzelt egyetemista, se sznob üzletember, ne éljen a Szülei nyakán, de ha dolgozni megy akkor biztos csóró és szüksége van a pénzre... LEHETETLEN kiigazodni rajtatok. Nekem van egy igényem, hogy legyen a lány olyan akivel jól el tudok dumálgatni, jó hangulatban, legyen kedves arca és letojom, ha esetleg a haverok leszólják, mert szeretem... És ez az, amit sokan még a Fiúk közül is lesz***nak.

Az a baj, hogy ez nem értelmetlen vagdalózás, amit írtam.. Sajnos tapasztalat, amit hosszú időbe telt "begyűjteni". Mondhattok akármit, egy fiú nem annyira válogatós maximalista, mint ti.

2015. febr. 24. 23:19
 18/34 anonim ***** válasza:
28%

Nekem ha egy huszonéves lánynak volt mondjuk 4 komolyabb kapcsolata, az simán belefér.

De azért ti se legyetek álszentek, mert a mai huszonéves lányok 90%-nál egy 5-ös pasiból rögtön 8-9-est csinál egy 5 évnél fiatalabb négykarikás/propelleres/békecsillagos autó.

Valamint rögtön elvesztik a fejüket, ha meglátnak egy kockahasú szteroidhuszárt, onnantól kezdve a csávó lehet egy full-kretén gyökér-állat is, akkor is kelleni fog nektek, csak mert "jól néz ki". Nem számít, hogy bunkó, alázza, meg lesz magyarázva azzal, hogy legalább nem unalmas, meg férfias. Persze miután megcsalja egy másik nővel, utána meg sír a jófiúnak, akit előtte lekoptatott, majd begyűjti a következő "alfahímet"...

Persze majd mindjárt jöttök, aztán megmondjátok ezek nem számítanak, csak a belső értékek, de az mára egyet jelent a kétzónás klímával meg az S-Line bőrüléssel.

Persze tisztelet annak a 10% kivételnek, akinek nem inge, nem veszi magára.

2015. febr. 24. 23:27
 19/34 A kérdező kommentje:

Fantasztikusak vagytok, én így embereket még nem láttam érvelni, mint itt! :DD

Tudjátok mit, hagyjuk a francba az egész témát.

Lehetetlen olyan emberekkel beszélgetni, akik csak a saját "igazukat" mondják és a másikat még csak meg sem hallgatják. Vagy ha esetleg igen, akkor meg jönnek az értelmetlen érvelésükkel, hogy márpedig DE! :D

2015. febr. 24. 23:28
 20/34 anonim ***** válasza:
11%

Kerdező te is csak a sajat igazadat mondod..

Fogadd sl hogy sok gyöker nőtarsad van,ahogy ferfibol is sokan vannak azok.

Ennyi.

2015. febr. 24. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!