Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen lanyrol? (fiu, lanyok is)

Figyelt kérdés

Kulso: 150cm ""magas"", nem vekony(nincs 2meter a combjai kozott), oldal frufru, kicsivel vall ala ero vilagosbarnas hajszerkezet. Barna szemek, kis szaj, sokszor falfeher bor, magas homlok, nagy szemek. Termeszetellenesen rovid kezek es labak.Altalaban feketeben jar, imad fiu polokba lenni. Es imadja meg a fekete acelbeteteset.

Belso: Eloszor felenk majd kesobb ahogy megismer ugy nyilik meg. A felenkseget altalaban gonoszsaggal, beszolasokkal leplezi. Imadja az AHS-t(Amerikai Horror Story), az animeket, mangakat. A rock zenetol kezdve a klasszikus zeneig szinte mindent szeret. Bar a rappel nincs kibekulve. Imad olvasi. Csak olyan emberek tarsosagaban mosolyog akiket szeret is. Fiuk, lanyok egyarant erdeklik. Imadja az edes dolgokat, de a pizza az orok szerelme. Az ananaszos. Retteg mindenfele bogaraktol, rovaroktol. Nem tud uszni, biciklizni se nagyon. Vannak hegek a kezen es a laban. Vagas nyomok.

2015. febr. 24. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jó is lenne ha ilyen lányt találnék:)
2015. febr. 24. 19:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is majdnem ilyen vagyok 168 magas és nem szeretem az ananászos pizzát de félek a sötétbe és egyedül otthon lenni éjszaka xd 10/10
2015. febr. 24. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Cuki lehetsz.:)

21/f

2015. febr. 24. 20:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Lány létemre lefárasztasz. Ebből semmit sem lehet leszűrni értsétek már meg. 20L
2015. febr. 24. 20:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek ötössel. 22/F
2015. febr. 24. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Mi a baj kislány, megbántottam az érzéseidet?

Csak neeem igazat mondtam?

2015. febr. 24. 20:15
 7/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.:)

Egy valaszt sem torltettem ki.

Es a vagas nyomok regiek. Sajnalom de nem tudom eltuntetni oket.

2015. febr. 24. 20:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Koráról semmit nem tudni, de a többi tulajdonsága pozitív a szememben. Hegeim nekem is vannak. :)
2015. febr. 26. 18:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem egy könnyű eset, de talán kezelhető. Valakinek lehet kellesz majd. Inkább csak barátkozz olyanokkal akiknek hasonló dolgok tetszenek.
2015. márc. 22. 14:41
 10/11 anonim válasza:
lány vagyok, de én azt gondolom rólad, hogy cuki vagy :) nincs semmi baj a hegekkel, se azzal ha nem öltözöl úgy mint egy szivárvány!:) kitartás csajszi! :)) 17/L
2015. ápr. 19. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!