Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok egy ilyen lányról?
Jó humorú, könnyen meg lehet nevettetni. Örült, de ha olyan a helyzet, akkor komoly is tud lenni. Remek hallgatóság, segítőkész.
Imád nevetni, életvidám, optimista (bár nem mindig). Könnyen fel lehet bosszantani és megbántani, de nem haragtartó.
Mintha csak rólam írtál volna de komolyan esküszöm:D
Imádok nevetni, sokszor rámjön az 5perc amikor össze-vissza beszélek minden hülyeségről. Optimista is vagyok, még a legrosszabb helyzetben is a pozitívumot keresem, de ha kell tudok komoly is lenni:). Sajnos vagy nem sajnos nem vagyok valami haragtartó...
Azonban naív is vagyok (gondolom ez azért van mert fiatal vagyok), és van amikor nehezen esnek le dolgok, de nem mondanám magam butának (mások sem mondták még). Valamint nagyon kririkus vagyok magammal szemben ami zavarni szokott másokat.
Szóval ilyen vagyok de ahogy eddig észrevettem ez nem nagyon jön be a fiúknak, inkább haverként tekintenek rám:/.
Erre most mit lehet mondani?
felsorolt tulajdonságok, amik nem minden kapcsolatban és esetben helyzetben alakulnak ugyanígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!