Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenek a japán lányok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 11:08
12/25 Beviz Elek válasza:
Nekem nagyon és szívesen ki is próbálnám velük :D
19/f
13/25 anonim válasza:
Alapvetően nem vagyok oda az ázsiai lányokért, de a japánok szvsz nagyon aranyosak. Szóval igen. Életcéljaim közé tartozik többek között egy japán lány megdöntése. :D
15/25 anonim válasza:
Ja, régóta próbálok felhajtani egyet, nem sok sikerrel.
16/25 anonim válasza:
Az ázsiai lányok némelyike fiatalnak nagyon csinos széparcú, de nem tudom hogy megfigyeltétek e már hogy idősebb korukra nagyon megcsúnyúlnak úgy mint a cigányok, értem ezalatt hogy már kb. olyan negyven felett.
17/25 anonim válasza:
Sztem pont fordítva van, az ázsiai lányok idősen jobban néznek ki mint az európaiak.
18/25 anonim válasza:
Nekem mint emberek igen,de mint kultúra és megalázott odaadás nem jön be.A hülye sex videóik pedig zavaró.Szinte mint a fadarab.
19/25 anonim válasza:
a második íróval nem értek egyet. mert a japán nők még az arcukat is szőrtelenítik így tudják felvinni szépen a sminket az arcukra. és az idősebb nők főleg 40 körül gyönyörűek de az már más ha 80 évest nézel meg :)
20/25 anonim válasza:
Amúgy meg kuss a nevük.Teljesen alá vannak rendelve a férfiaknak.Az lehet hogy nem szépek 80 évesen,de a magyarok már 50 évesen is olyanok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!