Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szemeztek egy fiúval, ha nem tetszik?
Figyelt kérdés
Szemeztek olyannal, aki nem tetszik/nem szimpi ?2010. febr. 13. 01:39
1/12 anonim válasza:
Én egy vak lány vagyok, szóval igen, meglehet.
2/12 anonim válasza:
Nem. Ha nem tetszik minek nézegessem...
3/12 anonim válasza:
Hát mert szemesnek áll a "világ".
4/12 anonim válasza:
én volt már hogy megtettem. mert csak poénból. xDD persze olyan esetben hogy ő kezdeményezte és nagyon egyértelmű volt, tehát akkor én is belementem a játékba. de persze ha ilyen után odajönne hozzám a srác vagy valami, úgyis leráznám. bocsi néha szemét vagyok. *^.^*
5/12 anonim válasza:
Nem baj, néha ők is.
De ezzel már a viktimológia foglalkozik.
6/12 anonim válasza:
Nem. Ha nem jön be 1 nem szenvedtetem 2 nem érdekel...
Olyan már előfordult, hogy véletlenül hosszabb időre összeakadt a tekintetünk egy-egy illetővel, de szerintem az egyértelműen levehető, hogy részemről nem szemezés.
7/12 anonim válasza:
Ha tetszik vagy szimpatikus, vagy ha nagyon kitartóan próbálkozik akkor adok neki esélyt mert akkor már elkezd érdekelni.
L18
8/12 anonim válasza:
Én csak olyannal szemezek aki tetszik.
19L
9/12 anonim válasza:
"Ha tetszik vagy szimpatikus, vagy ha nagyon kitartóan próbálkozik akkor adok neki esélyt mert akkor már elkezd érdekelni"
Bocsi az offért de ez az egész egy logikai ellentmondás amit írtál xd
10/12 anonim válasza:
Utolsó. Azt hittem csak nekem tűnik annak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!