Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó csel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó csel?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki 1000 éve tetszik , nem sokat talizok vele , így beszélgetni se nagyon szoktunk(nem is értem , hogy szerethettem bele de mind1 is ) facebookon ismerősöm és akarok neki írni de nem merek.(még sosem írtunk)

A csel az lenne h ráírok pl ezt , hogy .: ' nem is hahahahah xd'

és utánna gyors odaírom , hogy ' bocsi nem ide :) '

Tökéletes csel lenne egy beszélgetés kedvezményezéséhez viszon az a biIbi , h miért volt nekem nyirtva az ő chat-e nem ????

(Erre azért van szükség mert bevallom gyáva vagyok)

Tippek? Ötletek? Vélemény arról amit írtam?

(15L)

Köszi:)

2015. febr. 22. 18:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ezt még a legidiótább ember is levágja... Akkor már inkább valami mondvacsinált indokot találj ki, amivel ráírhatsz, még azzal is többre mennél.
2015. febr. 22. 18:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Legyél egyszerű, faék, köszönj rá így: "Szia! :)" Hát nem egyszerűbb?
2015. febr. 22. 19:08
 13/17 anonim válasza:
Ne csak ne ezt... én megtettem xd de neeee nagyon neee :'D szerintem is irj rá egyszerűen azzal az indokkal hogy unatkozol:D de előtte gondold el magadba hogy miről akarsz vele beszélgetni hogy ne legyen olyan helyzet amikor egyikőtök sem tud mit irni. Próbáld jobban megismerni ez alatt a beszélgetés alatt. Kérdezz tőle (pl.milyen filmeket szeret ) Aztán egy pár nap mulva ujra ráirhatsz egyszer de itt ha nem kérdez tőled dolgokat akkor kérdezz tőle néhány dolgot és köszönj is el tőle hogy ne kelljen szenvdned vele hogy megint csak te beszélsz és aztán ne irj rá hanem várd meg míg ír. Ha nem ir akkor nem keltetted fel az érdeklődését és kár is gyötörni magad:D ha meg ir akkor hajrá:DD lehet hülyeség de szerintem ha ezt teszed nem ég le és megtudod hogy érdekled-e egy picit is:D
2015. febr. 22. 20:14
 14/17 A kérdező kommentje:
köszi ,szerintem megfogadom az 'unatkozós' trükköt. Utolsó (13.) miért miután leírtad neki mi történt ? :D ha gondolod írd le privibe ,köszi:)
2015. febr. 22. 20:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Micsoda csel, Te vagy a chatelés Neymarja :DD :P
2015. febr. 22. 21:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem. Meg az is lehet, hogy irsz valami hulyesegt neki. Aztan odairod bocsi baratnom szorakozott.xd
2015. febr. 23. 21:02
 17/17 A kérdező kommentje:
:D :D :D XD :D :D :D ...de végül is nem lenne értelme :D
2015. febr. 23. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!