Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon nagy ribi vagyok emiatt?
Figyelt kérdés
Visszahallottam, hogy mások ezt mondták.
Szóval mert már 4 osztálytársammal is smároltam. (Előfordult, hogy részegen, de volt józanon is)
Ez nagyon gáz? Ribis?
17L
2015. febr. 22. 00:07
11/18 A kérdező kommentje:
Úristen, dehogy ilyenek nem történtek egyikkel se :D
2015. febr. 22. 00:16
12/18 anonim válasza:
Nem vagy nagyon nagy ribi, csak közepes ribi. :)
13/18 anonim válasza:
Na és? Tegyél rá magosról! Érezd jól magad az a lényeg :)
Nekem anno megesett hogy egy nap alatt több lánnyal is smároltam az akkori osztályomból. Na és? Nekik és nekem jó volt :P
15/18 anonim válasza:
Sztem nem :D csk ha pl "több" is volt mint smárolás ... szrj rá arra aki aztmondja hogy azvagy.. te életed :) egyszer élünk :DD
16/18 A kérdező kommentje:
Nem mentem tovább smárolásnál, annyi, hogy az egyik sráccal osztálykiránduláson akadtunk össze, zuhany alatt, ami persze intimebb, se semmi nem történt
2015. febr. 22. 01:15
18/18 anonim válasza:
Nem vagy ribi, de ne kavarj osztálytárssal, mert hülyeség. Akkor is gáz lenne kicsit, ha nem néggyel, hanem eggyel smároltál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!