Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy ribi vagyok ha egy osztályból 2 fiúval is jártam és minden reggel egy órán át sminkelek meg vasalom a hajam?
Nem, a szó mást jelent, de mostanában már szinte általános pejoratív jelző lett a nőkre nézve.
Sokszor egy szűz lányt is ler*bancoznak. :D
nagy hülyeség elbaszni napi 1 órát erre a kb. semmire!
amúgy annak tartod magad, aminek akarod! :)
Nem.
Ugyan én nem jártam senkivel sem, de a reggeli készülődés eddig nekem is kb 1 óráig tartott. (A brasil cacau és az, hogy a nap miatt nem nagyon használok már alapozót, lerövidítette.) Ja, és ami miatt ezt írom: Attól még, hogy sokáig tart a sminkelés, nem biztos, hogy sokat használsz, csak lehet, hogy még nem megy olyan profin és lassan csinálod. Mivel nekem reggelente menni szokott a tévé, sokszor arra koncentrálok, ezért nem haladok a sminkkel. Amiből egyébként nem használok túl sokat. Eddig BB, tus/szemceruza, szempillaspirál, szájfény/rúzs.
Szóval nem hinném, hogy emiatt ribi lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!