Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnatok olyannal akinek nem mehettek fel a lakasara?
Lanyokat kerdeznem.
19 vagyok es a kb betegesen rendetlen apammal elek egy nem tul nagy lakasban. Piszkos,igenytelen a lakas nagyresze.
Szoval ide nem jöhetne fel a baratnőm (ha lenne) mert rosszul lenne sztem..
Ez mennyire kizaro ok?
19/F
én férfias tapasztalatommal azt szűrtem le hogy néhány lány még meg se akarja zavarni a szobád magán szféráját.
ezért a szobádba még fél is bemenni :l
(a legtöbb, de nem mind)
Rendet tenni és kitakarítani luxus lenne talán? Egyszer kellene megcsinálni, utána már csak tartani a szintet nagyjából.
Furcsának találnám, hogy nem mehetek fel és kíváncsi lennék az okára, majd ugyanezt elmondanám...
Járnék olyannal. De nagyon-nagyon hosszú távra nem terveznék és nem vennélek komolyan sem.
Megmondom miért:
Fontos az őszinteség. Ha elmagyarázod, amit ide leírtál és kitakarítasz nagyjából, akkor nincs gond. Tehát fel lehet menni.
Tudni kell, ki milyen közegből jött, mert nem minden a látszat. Láttam már jó pasit ocsmány, igénytelen szokásokkal. Szerencsére nem volt a párom, csak lakó társ, de nagyot csalódtam.
3,3
Nem en vagyok rendetlen hanem az apam. Az ő szemetjet hiaba szedem őssze,par nap mulva ugyanolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!