Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek férfias ha nem megy a matek?
Mert ugye a ferfiaktol elvart inkabb hogy menjen nekik a matek,fizika. Ezek a "ferfias" szakok is egyetemen.
Nem vagyok buta,de a matek egyszerűen nem megy,ebben közrejatszik a vacak kozepiskola is persze. Tarsadalomtudomanyi karra jarok es itt is van statisztika es elég kínosnak erzem hogy sokszor a lanyok magyarazzak el..
19/F
Írtad hogy közrejátszott a középiskola is.
Az általános iskolában nekem "sem ment" a matek. Mert abban a diktatúrában a szüleimnek nem volt pártkönyvük, tehát 70-es éveket írtunk, amikor még a pártember hülyegyerekének "ment jól" a matek. Aztán az összes többi iskolában négyes és ötös voltam matekból. Műszaki fősulin meg négyes lett a matek szigorlat elsőre, pedig nem görcsöltem azon hogy elsőre sikerüljön. Hát ennyit a "nem megy a matek" mondatokról.
lehetsz, de ez nem függ össze
szoktam matekot tanítani, fiúknak is
így még nem gondoltam rá, hogy ne lenne férias, h nem megy nekik
pénzt tudjad számolni a többi lesz*-arni való.Különben is a jó matekos srácok nagy része,kocka,gyenge,szerény, vékony stb,kicsit sem férfiasak.Persze biztos van kivétel kitudja....
és egy szép lányt sem ismerek akit érdekelne hogy ki hogy matekozik,egyet sem,sőt ők még rosszabbak benne.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!