Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát ha az csak a fenekedre, vagy a derekadra, ne adj isten a fejedre megy, akkor valóban nem :)
De egy kis pocak (ami még nem lóg), vagy husibb lábak, az belefér, csak maradj arányos :)
Fel kell szedni izomzatot is a súlyfelesleg mellé, akkor akár 20kg zsír is elfér rajtad.
Úgy kell alkatra kinézni mint james gandolfini
Mínuszca szőr természetesen.
But some grils dig that too ya know...
Az, hogy mi férfias az eléggé szubjektív. Elsősorbna magadnak kell megfelelned és tetszened. mÁSOKNAK VALÓ MEGFELELÉSSEL CSAK FOLYAMATOSAN STRESSZBEN TARTOD MAGAD. Nem kell hidd el. A Te döntésed, hogy lefogysz ezek miatt a dolgok miatt. Én sem vagyok kis darab és akiknek ez nem tetszik azzal nem tudok mit kezdeni, ilyenkor csak egy kérdést teszek fel mindig: miért kellene nekem megfelelni a másik ízlésének? Mi az, hogy foggyak le a másik vagy a többség kedvéért. Tudom ebben a mai világban ami a külsőségekről szól nehéz de mindig ott van a kérdés: hogy minek is?
Egyébként meg az elfogadással van a gond. Akinek már ezt is nehéz elfogadni, hogy a másik súlya mennyi? Szóval nna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!