Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt mondja, inkább legyünk CSAK barátok, ezzel lealacsonyítja a barátságot?
Persze hogy kevesebb a barátság mint a párkapcsolat.
Nem csak a szex miatt írtam ezt, hanem ugye a barátoddal valószínű hogy nem fogsz együtt élni, de a párkapcsolat meg előbb utobb oda jut.
Ez a "legyünk barátok" annyit jelent hogy csúnya vagy.
Helyes pasiknak ilyet soha nem mondanak.
Nem feltétlenül így kell értelmezni ezt a "csak" szót. Kb. mintha azt mondaná, "maradjon csak minden úgy, mint régen". Úgy érti, nem szerelmes beléd, ne változzon a kapcsolatotok más irányba.
A másik: hogy ki hogy áll ahhoz, hogy mi a fontosabb a barátság, vagy a kapcsolat, egyéni kérdés, meg szituációtól is függ. Nekem a párom a legfontosabb, mert nekem már ő egyben a legjobb barátom és a társam az életben. De nyilván sok esetben egy friss, kiforratlan kapcsolat nem lesz hirtelen fontosabb, mint mondjuk egy évtizedes szoros barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!