Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csábítási tippek? SOS. Szerelmes vagyok!
Lehet még fiatal vagyok de már nem bírom,elmesélem a sztorit: külföldön lakok (Ausztria) és a társasági körünkbe van egy fiú akit már kb. 5 éves korom óta ismerek. Ő jelenleg 17 én 15 leszek pár nap múlva.Kb. 10-11 éves koromba kezdett el tetszeni ,de akkor még nem tudtam mi az amit érzek csak azt tudtam ,hogy más volt mindt egy barát iránt. Az igazsághoz még az is hozzá tartozik ,hogy nem nagyon ,szoktunk beszélgetni és ez a 3. éve hogy nem láttam ,de nem tudom hogyan de szeretem. viszont nyáron 98% hogy látni fogom több napig. (jelenleg nincs barátnőj,mert volt már neki akkor azt írta facebokra) nekem még nem volt pasim mert őt szertem,meg egyépként sincs nagy udvarlótáborom. mit csináljak ,hogy majd nyáron észrevegyn. (amikor beszélek vele akkror viszont minig kedves velem és mosolyog )
köszi:) *helyesírási hibákért bocsi
már miért is s.o.s.?????
amúgy meg legyél egy kicsit rányomulósabb ne nagyon csak éppen hogy
mindig legyél a keze alatt stb stb
lány vagy menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!