Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ő is érez valamit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő is érez valamit? -->

Figyelt kérdés
Na szóval az a probléma hát nem is igazán probléma hogy ugye nagyon tetszik egy tanár a suliban. 24 éves és áá...annyira jól néz ki és már nagyon régóta érzek iránta valamit. Volt már egy jó pár eset mikor nagyon jó fej volt. pl.: Egyszer valami volt a kezével, és megkérdeztem hogy hogy van a keze és azt mondta hogy már jól és mélyen belenézett a szemembe és azt mondta hogy örül és köszöni, hogy így aggódok érte. :) Aztán volt a mai nap pl. ma is összeakadt a tekintetünk egy párszor és reggel láttam pl a villamoson és azt hittem nem ő volt. Barátnőm megkérdezte hogy reggel villamossal jött suliba és ezt válaszolta: Igen,láttam a Szabinát. :D Pedig egyáltalán nem volt rólam szó :$ És még volt egy olyan is mikor mentünk haza és hát elég távol álltam az ajtótól és megtartotta nekem. :) Aztán mikor kimentünk, akkor ugye sokan megyünk ki a suliból és láttam, hogy keres. De nem vagyok benne biztos hogy engem keresett-e. Amúgy 15/lány vagyok. Szerintetek? Érez valamit? Vagy tetszem neki? Reménykedhetek? Bocsi ha nagyon hosszúra sikeredett.
2010. febr. 12. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
szia! A tanár-diák szerelemnek nincs sok esélye... Hát, lehet, hogy csak szimplán bejössz neki vagy kedvel, de ha összejönnétek, neki az állásába kerülne.. azért szurkolok! :) <3<3
2010. febr. 12. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát az lehet, hogy tetszel neki, mint lány. De ha érezne is valamit irántad, akkor az nagyon nagy port kavarna a suliban, és ki is rúgnák ezért. Szóval sajnos le kell mondanod róla, mert neki tilos diákkal "kikezdeni". Meg hát azért csak 9 év...:) Viszont ha majd elballagsz, majd akkor esetleg próbálkozhatsz nála:D

17/L

2010. febr. 12. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarlak lelombozni, de ezek alapján nem hiszem, hogy erről lenne szó. Ezeket, amiket te leírtál, egy tanár megteszi bármelyik olyan diákjával, akivel jóban van. Szerintem túlreagálod a dolgot.

17/L

2010. febr. 12. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
miért fingtál?amúgy az ilyen diák-tanár kapcsolatoknak 99%-ban nincs jövője,abban az egy százalékban ne bízz!
2010. febr. 12. 15:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. febr. 12. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!