Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy ha a barátnőmmel közeledünk egymáshoz, megrázzuk egymást ami elég fájdalmas?!
Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 20:38
2/11 anonim válasza:
Hordjatok más nadrágot/felsőt.
3/11 anonim válasza:
Nem tudom, ilyen hülyeséget legutóbb Törperős meg okoska csinált. Így embereknél nem szokott ilyen lenni.
4/11 anonim válasza:
Nem tudom, én csak a tejet szoktam felbontás előtt rázni. A barátnőmet nem.
9/11 anonim válasza:
Elektroszatikus kisülés okozza. Kerüljétek a műszálas ruhadarabokat, amik fel tudnak töltődni elekrosztatikusan.
Ha pamut, és egyéb természetes anyagokkal is előfordulna, akkor én sem tudok másra gondolni, minthogy nagyon megvan köztetek az a bizonyos szikra. :-)
10/11 Komplikato válasza:
Száraz bőr okozhatja, van akinek stresszes vagy izgatott állapotban még jobban kiszárad. Persze ruháktól is függhet ahogy fentebb írták.
Illet létezik olyan személy, aki mindig fel van töltődve, általában ők alap állapotban i 8-10 centis szikrákat szórnak. Viszont nem is marad meg éppen semmilyen elektromos kütyü, ezért észrevettétek volna már rég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!