Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel összevesztünk. Mit mondjak neki ezek után?
Figyelt kérdés
Megemlítettem neki sokadjára, hogy alig szexelünk valamit, kéthetente egyszer. Erre mondta, hogy nem bírja, hogy állandóan ezzel basztatom, akkor keressek kurv_t, akivel naponta dughatok. Ezt mondjuk dühből mondta szerintem. Meg hogy nem süllyedjek arra a szinte, hogy csak a szexre kell. Pedig mi szeretjük egymást, és én nem érzem azt, hogy ez a "csak a szex miatt" kategória, hogy szeretnék vele heti egy alalomnál többet szexelni. Végül azzal búcsúzott, hogy nem is foglalkozik velem, jóéjt kívánt és lelépett facebookról. Mit mondjak neki ezek után?
Azzal nincs gond, hogy szereted. Nekem is vannak nagyon jó barátnőim, imádjuk egymást. Az különböztet meg minket egy párkapcsolattól, hogy nem dugunk egymással, nincs semmiféle testi kontaktus. Ti valójában csókokat leszámítva tulajdonképpen miben is tértek el attól, mintha barátok lennétek? Ugyanúgy szerethetnéd "egy szinttel visszább" is, de lehetne mellette egy rendes barátnőd.
Ez tisztább út, mint a félrelépés.
2015. febr. 18. 20:49
13/21 A kérdező kommentje:
Igen, de vele a szex és a csókolózás is nagyon jó. Én testileg is kívánom a barátnőmet. Nem tudnék barátként tekinteni rá.
2015. febr. 18. 20:51
14/21 anonim válasza:
Esetleg arról beszéltetek már, hogy miért nem kívánja? Mi az oka annak, hogy ennyire nem akar veled lenni?
Nekem nőként kicsit talán nagyobb igényem van a dologra, mint a páromnak, de ez közel sem ilyen drasztikus. Én naponta-kétnaponta lazán tolnám, a párom meg inkább a heti 3-4 alkalom híve. Ezzel még tudok azonosulni, ez még nem olyan tragikus. Ha kéthetente egyszer lenne csak hajlandó velem összefeküdni... Hát, nem sokáig lennék mellette, az tuti. Legalábbis, ha nem mondja meg, miért. Ha van rá értelmes oka, akkor rendben, de ha "csak mert" az indoklása, akkor az elég kiábrándító tud lenni.
Eleinte is ilyen volt? Vagy csak az utóbbi időben ritkult meg a dolog?
2015. febr. 18. 20:55
15/21 anonim válasza:
Nem szed fogamzásgátlót, vagy valami egyéb gyógyszert?
2015. febr. 18. 20:57
16/21 A kérdező kommentje:
De régebben többet voltunk együtt, mert jobban ráért, így többet voltam fent nála. 4 hete gyakorlaton van, azaz dolgozik és már csak ilyen heti egy alkalom maradt sajnos. De egyébként szed fogamzásgátlót.
2015. febr. 18. 21:28
17/21 anonim válasza:
Akkor tessék, fogamzásgátló miatt a béka feneke alatt van a libidója. Álljon le vele és használjatok óvszert.
2015. febr. 18. 21:29
18/21 A kérdező kommentje:
Nem fog leállni, mert nagyon rögeszmés. Amit megszokott az úgy is marad és nem fog egy ilyen "pitiáner" dolog miatt ezen változtatni. Meg Ő a menstruációs fájdalmak miatt is szedi a gyógyszert. Már csak ezért sem szokna le.
2015. febr. 18. 21:30
19/21 anonim válasza:
Akkor legalább beszéld rá arra, hogy váltson át egy másikra, hátha annak nem lesznek ilyen tünetei. Ha erre sem hajlandó, akkor együtt kell élned azzal a tudattal, hogy soha nem fog jobban kívánni.
2015. febr. 18. 21:34
20/21 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy ha már egy kicsit is felhozom ezt a témát, egyből ideges lesz, elkezd duzzogni, hogy már megint ezzel basztatom. Akkor hogyan beszéljem rá egy gyógyszerváltásra? Mert ez megint ezzel a témával összefüggő dolog és ezen ahogy elkezdem egyből ki fog akadni...!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!