Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 evesen ferjhez menni? (Lent)
hany eves?
Nkei is felnottnek kell lenni,de szuloi beleegyezéssel hazasodhatsz
szia :)
nem vagyok éppen hozzáértő, de úgy tudom, 18 éves kor alatt csak szülői engedéllyel lehet házasodni, akkor is csak speciális esetekben. Asszem el kell menni valamilyen tanácshoz, akik elbírálják, hogy mennyire nyomósak az érveitek, és lehet, hogy a végén azt mondják, hogy nem házasodhattok össze.
Amúgy szerintem ha ő életed szerelme, nem számít az a két évecske, hogy hol laksz, és belemenni egy ilyen hivatalos tárgyalásba az egészről... nem biztos, hogy jót tenne a kapcsolatotoknak
gondolom hallottad már eleget, hogy kicsit talán fiatal is vagy hozzá, megértem, miért szeretnéd, de én a helyedben picikét átgondolnám, mert nagyon sok bonyodalmat okoz
remélem, tudtam segíteni, és bocsi, ha valami mégsem úgy van, ahogy leírtam, mi ezt a suliban így tanultuk
:)
17/l
Igen a szuleim engednek, mert ismernek es tudjak, hogy csaladcentrikus, es a koromhoz kepest roppant erett lany vagyok. Igy teljes mertekben elfogadjak.
A baratom 19 eves.. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!