Miért baj, hogy egy gyerek 15-16 évesen veszti el, amikor régen ilyenkor már férjhez adták öket?
Ez csak egy erkölcsi kérdés. Jól tudod , hogy ilyentájt adták férjhez őket , de azt nem vettem figyelembe , hogy ezek után az idők után 18-20 éves korukban házasították őket. Ami azt jelenti , hogy addig szűznek kellett lenniük , egy olyan lányt akit már megrontottak nehezebben tudtak férjhezadni . Ebből ered a 20-as évek végi "erkölcs" ,miszerint 18 éves kornál nem kell előbb elveszíteni .
meg gondolj bele , ha valaki 18 -19 évesen lesz véletlen terhes mennyivel jobb helyzetben van , mint az aki 15-16 évesen lesz az ? Az idősebb jobban átlátja a helyzeteket , érettem , stb.
#2 Van, aki hét évesen menstruál. Nyilván, az természetellenes, de 11-2 évesen kezdenek menstruálni a lányok.
#3 Az egész rendszer erkölcstelen volt. Ráerőszakolták a gyerekekre a házasságot, terhességet. Legtöbbjük teste nem is bírta ki a szülést.
Csak azért mert valamit csináltak régen is, még nem lesz jó döntés is.
Pont azért amit írtál, gyerekek még ebben a korban és nincsenek tisztában a lehetséges következményekkel. Itt az oldal is tele van "lehetek terhes?" kérdésekkel, mert nem képesek előre gondolkodni.
#5 Nem tudom, sírjak vagy röhögjek rajtad? Nincs kölyökképű 12 éves? Vagy koraérett 7 éves?
Szerintem a pedofilok nem életkor alapján válogatnak (ne köss bele - érted, mire gondolok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!