Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a huszonéves pasik gyereket?
Tudom hülyén hangzik a kérdés, de egyre többet tapasztalom hogy a 20-25 év közötti férfiak,házasságot,családot szeretnének...szinte csak ilyen pasit fogok ki, pedig én egyiket se tervezem még egy jó 10 évig.
Vagy csak nekem tűnik ez ennyire korainak? Nyugodtan oltsatok ha valamit rosszul gondolok :) :D
19/L
hála Istennek, hogy így tapasztalod
tegnap 23:54-nak igaza van, ez kellene hogy természtes legyen
jázusom...legyen természetes h a pasik 23-24 évesen gyereket csinálnak? ti ezen a bolygón éltek????
egy tanul férfiembernek 23-24 évesen még munkája sincsen. úgyértem annak aki főiskolára/egyetemre megy....de azért csináljon gyereket??? mégis hova a jó életbe????megvagytok ti huzatva???
én 24 vagyok NŐ, és rohadtul nem tervezek a közeljövőben gyereket. és igen, minden rendben van nálam. egyszerűen csak nincsen semmim. se házam, se munkám...és én így nemfogok gyereket szülni. nekem nem célom a népességcsökkenés megakadályozása, nem én akarom megváltani a világot. nekem a célom az, h majd normális körülményeket tudjak biztosítani a családomnak és a gyerekeimnek, és nem muszájból fogok szülni.
és nemazért nincs munkám, mert hülyevagyok és lusta, hanem mert még tanulok.
Ez nagyon szép, de ettől még mind igaz, amit leírtam, és nem lesz kevésbé egészségtelen és káros a kései szülés.
(Engem húsz évesen hoztak össze a szüleim, egyikük sem épített ki karriert a születésem előtt, és abszolút jól éltünk mindig. Meg most külön külön is. Tehát ne magyarázd meg, hogy képtelenség ennyi idősen gyereket vállalni, max te nem vagy elég hozzá.)
igen, magyarul mindenki szüljön 20 évesen, akiknek még saját házra sem telik, és majd 3 generáció él egy 3 szobás lakásban. tökjólesz:D
nekem eszembe nem jutna szülni, sőt, lehet nemis fogok szülni. 24 éves vagyok és semmiféle motiváltságot nemérzek arra h én gyereket szüljek. és nem, nem a karrierem miatt. amúgy vicces, de szüleim megadnának nekem mindent, házat kapnék, stb....no de nekem nemkell. én magam akarom elintézni...najó, a kocsit elfogadtam.
szóval ha nagyon akarnék, lehetett volna már házam, munkám, mindenem (mivel barátom hosszú évek óta van)
egyszerűen csak én egy biztios helyre akarok gyereket szülni amit ÉN építettem fel.
másoknak pedig, akiknek csak az jutott h 3 generáció él egy kis lakásban, az akkor értelmes, ha nem szül gyereket,.
Jézusom!!!!
Azért mert valaki 3generációs házban nőtt fel, ne szüljön gyereket??? Ez ám a hozzáállás!! Meg se próbáljunk kilépni abból a közegből!!! Inkább húzzuk be fülünk-farkunk és savanyodjuk meg egyedül, mert nekünk ez jutott!!
SZÉÉÉÉP
Én 19/f vagyok és csak akkor szeretnék gyereket ha lesz házam, munkám és egy normális barátnőm.
Sajnos még barátnőm sincs és nem is volt még eddig úgyhogy távol vagyok még attól hogy gyerekem lesz.
Gondolj bele hogy ha 30 évesen szülsz akkor 45 leszel mire lesz egy 15 éves kamasz fiad/lányod. Gondolom a párod idősebb lesz nálad szal lehet hogy ő az 50-et is betölti addigra.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:26
Remélem te nem érzed magad tanultnak, ilyen katasztrófális írással. Te tényleg ne szaporodj. Megköszönném a társadalom nevében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!