Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 15 évesen rib. anckodtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 15 évesen rib. anckodtam de ha már nem csinálom és tisztességes vagyok akkor már nem vagyok az ugye?

Figyelt kérdés
nem szexes dolog
2015. febr. 17. 15:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Miert ezt te hogy hivnad??
2015. febr. 17. 15:12
 12/20 A kérdező kommentje:
de már nem csinálom, már nem vagyok nem? ja és bánom is.
2015. febr. 17. 15:13
 13/20 anonim ***** válasza:
Mért lenne ri.bi??? Lecuppantottad és kész! Akkor ezek szerint minden csaj ri.bi aki szopik???
2015. febr. 17. 15:23
 14/20 A kérdező kommentje:
erre nem is gondoltam :D
2015. febr. 17. 15:25
 15/20 anonim ***** válasza:
A múltat kitörölni nem tudod, de ha felhagysz vele, az már óriási fejlődés. Ha elhatározod, hogy többé nem rbancoskodsz és kitartasz ezen elhatározás mellett, akkor (már) nem vagy rbanc. Sok sikert kívánok a továbbiakban. :)
2015. febr. 17. 15:28
 16/20 anonim ***** válasza:
...és amúgy ezt mért kell megbànni?? Èn szeretem ha lesz*op egy csaj..és az a csaj nem azért teszi hogy megbánja hanem mert ő is élvezi.
2015. febr. 17. 15:29
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Ez az, így kell egy még nem rbanc lányból igazi kis krvát nevelni... azért ne vegyük már normálisnak, hogy boldog-boldogtalant lepippant. Az ilyen lányokat egy ép erkölcsű ember bottal sem piszkálna meg. Tehát összefoglalva: ha felhagy ezzel a viselkedéssel, sokat javul. Ellenkező esetben egy olyan repedtsarkú cfat lesz, aki mindenki csak megrak, de senki sem köti össze vele az életét. Ne terelgessük "nincs ezzel semmi baj" dumákkal a selejtes magány felé.
2015. febr. 17. 15:34
 18/20 A kérdező kommentje:
azért bántam meg mert nem a barátom volt sőt barátom még nem is volt. de 3 honapig kb folymatosan mindennap szinte lecumiztam és élveztem :( és a legrosszab az hogy a suliban csináltuk és lelkiismeret furdalásom van hogy ha a szüleim tudnák mit gondolnának meg ilyenek. annyit nem bánok hogy legalább megtanultam jol csinálni de akkor is nem volt helyes
2015. febr. 17. 15:35
 19/20 anonim válasza:
Szerintem ha már beismerted magadnak is, hogy rossz volt, amit tettél, és nem csinálod tovább, akkor semmi probléma... Csak próbálj arra gondolni, hogy az már úgyis elmúlt, változtatni nem tudsz rajta, de legalább most már felhagytál minden ilyesmivel :)
2015. febr. 17. 15:42
 20/20 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

a suliban szoptam egy csávot a második talinkon le. ez három honapig tartott de már vége. meg egy másik csávonak is felajánlottam de vele nem tettem meg. ez ribi-ség."

Bocs, de erről egy találó vicc jutott eszembe.

Tudod mi a különbség a K, a büdös K, és a kiba...büdös K között?

A K mindenkivel csak úgy.

A büdös K mindenkivel, de csak pénzért.

A kiba... büdös K mindenkivel csak velem nem ! :)

Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni ! ;)

2016. aug. 30. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!