Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 15 évesen rib. anckodtam de ha már nem csinálom és tisztességes vagyok akkor már nem vagyok az ugye?
Figyelt kérdés
nem szexes dolog2015. febr. 17. 15:04
1/20 anonim válasza:
Hogy máshogy lehet ribanszkodni?
Hány éves vagy?
2/20 anonim válasza:
Már nem, de a tényeken nem változtat. És lehet, hogy egyszer újból előjön. Köszönöm, de ilyenből én nem kérnék.
3/20 A kérdező kommentje:
még mindig 15 de felhagytam a dologgal és bánom szoval? már nem vagyok de nem mosom le? :(
2015. febr. 17. 15:06
4/20 anonim válasza:
Nem, mostanra már gyagyás vagy.
5/20 anonim válasza:
Mivel feltetted ezt a kérdést fogalmad sincs, semmiről.
6/20 anonim válasza:
Ahhoz tudnunk kene hogy mit csináltál.
8/20 anonim válasza:
Mit értessz r ibanckodás alatt?
9/20 A kérdező kommentje:
a suliban szoptam egy csávot a második talinkon le. ez három honapig tartott de már vége. meg egy másik csávonak is felajánlottam de vele nem tettem meg. ez ribi-ség.
2015. febr. 17. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!