Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak számomra kiábrándító ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak számomra kiábrándító ez a sok buta nő?

Figyelt kérdés

Mármint komolyan mondva.., ha valakinél érzékelem, hogy buta, vagy valami hasonló kiábrándulok belőle teljesen, és nem is akarok vele beszélni többet.

Természetesen gondolom vannak buta férfiak is csak velük nem ismerkedek úgy, így kik se tudok ábrándulni belőlük.

2015. febr. 17. 13:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%
Rengeteg ostoba elkényeztetett liba van, akiknek a segge alá pakol mindent anyuci apuci, és hamar elkurvulnak, és még ennek tetejében azt képzelik, hogy ők valami királykisasszonyok akik mindent megérdemelnek és mindenkinek a lábuk előtt kell heverniük. Az ilyeneket minden sajnálat nélkül lőném fejbe sorban, csak az a gond, hogy ha mindet kiirtanánk kihalna az emberiség. Bár belegondolva az sem jobb, ha ezek viszik tovább a génjeiket, mivel az értelmesek egyre kevesebben lennének és előbb-utóbb kihalnának.. mikor ez bekövetkezne akkor érne meg az emberiség egy apokalipszisre.
2015. febr. 17. 14:02
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

szerintem minden értelmesebb ember számára kiábrándító az emberi butaság, főleg ha az illető még nagyon intelligensnek is hiszi magát mellé :D

egyébként szerintem viszonylag gyorsan, pár mondat és viselkedés alapján meg lehet állapítani valakiről, ha agyilag nem nagyon van a topon :) szóval nem kell eljutni addig, hogy ki kelljen ábrándulnod belőle :D

2015. febr. 17. 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:
4%
el kell nézni sajnos ha dugni akar az ember,mert ha értelmes nőre várna,akkor 30évesen is egyedül lenne. :D Meg mindig megszoktam hogy én vagyok az ész.Csak azért nem mind1 mennyivel...sok az életképtelen aki minek él.De ami hasznomra van az éljen.
2015. febr. 17. 14:10
 14/14 anonim ***** válasza:
49%

Nem is az, hogy kiábrándulok belőlük, akikkel beszélgetek, csak egy idő után unalmassá válik és értelmetlen a beszélgetés. Szerencsére ismerek 1-2 emberkét személyesen, velük szinte felüdülés a beszélgetés.

N

2015. febr. 17. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!