Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak a teljes lábát, karját szőrteleníteni kell, az kiábrándító a pasik számára?
Figyelt kérdés
2015. jan. 30. 09:01
1/13 anonim válasza:
Miért lenne az. A pasik nincsenek ott amikor szőrteleníted. Ők már csak a szép sima végeredményt látják.
3/13 A kérdező kommentje:
Azért sajnos nem mindig szép tükörsima,és látszik is,hogy szőrtelenítve van.
Inkább úgy kérdezem,hogy a tudat zavaró e,hogy ilyen sok szőr lenne a barátnőtökön?
2015. jan. 30. 09:18
4/13 anonim válasza:
Nem ettől vagyok szerelmes, v. nem a barátnőmbe!
Lehet ő is küszködik ilyen gonddal, lehet korfüggő az ehhez való hozzáállás.
De ha úgy taliznánk észre se venném!
Mert szeretem!
5/13 anonim válasza:
ha ezert szakitana veled akkor hulye a pasi.Mindenkiben van hiba.NEked ezt rendszeresen karban kell tartani.Plusz problem neked,De aki szeret teged az elfogad igy
6/13 anonim válasza:
#5-ke #4 vok. Ez még nem is hiba!
Nem is tudom elképzelni, hogy ezért ne szeretném!
Nem ez a fontos!
7/13 anonim válasza:
Fótó azért jó lenne, h. tudjuk, h. miről beszélünk.
8/13 anonim válasza:
Ha szőrteleníti, akkor szerintem teljesen elfogadható! (Volt eset, hogy fiú ismerőseim megjegyezték, milyen csúnya, férfiasan szőrös egy bizonyos lány karja. De az a lány tényleg hozzá se nyúlt, elhiszem, hogy nem lehetett túl vonzó férfiszemmel)
9/13 anonim válasza:
#7-es az is jó lenne ha nem lennél indiszkrét!
10/13 anonim válasza:
Milyen a hangszíned? Mély, vagy nőies?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!