Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak. Ha az utcán ballagva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak. Ha az utcán ballagva látjátok hogy egy jó nőt molesztálnak, esetleg erőszakoskodnak vele, akkor harcba mentek érte, elbújtok és végignézitek a műsort, vagy tovább ballagtok?

Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 19:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%
Jesszusom.
2015. febr. 16. 19:53
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha Van Damme lennék akkor biztosan segítenék... Láttátok a Hard Targetet? Abban jól elintézi azokat akik a kiscsajt besztatják :D
2015. febr. 16. 20:00
 13/24 anonim ***** válasza:

Most ez ugyan az a kérdés mint amikor ,,elfutott a barátom''???

Hagyjuk már ezt a témát....

2015. febr. 16. 20:02
 14/24 A kérdező kommentje:
A nyolcas őszinte, beszálna. A többi itt szájhős csak.
2015. febr. 16. 20:07
 15/24 anonim ***** válasza:
A 8 as arra erti,hogy segitene a pasiknak :D
2015. febr. 16. 20:09
 16/24 A kérdező kommentje:
Értem hogy arra érti, Te meg miért nem írsz magyarul? Nem Hard Target, hanem Tökéletes célpont.
2015. febr. 16. 23:48
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

2 lehetőség van:

-Ismerem a csajt: Odamegyek, és segítek, ha van kilátásom győzelemre. Ha nincs, akkor továbbsétálok.

-Nem ismerem a csajt: Tovább ballagok. Teljesen lesz*rom. Nem az én dolgom.

2015. febr. 21. 20:52
 18/24 anonim válasza:
55%
elég szégyen ha ti tényleg komolyan gondoljátok hogy tovább mennétek.... ha nem ismerném a csajt és semmi esélyem sem lenne akkor is oda mennék és amit tudok meg teszek lehet épp ez elég arra hogy a csaj összeszedje magát és elrohan.Még ha szarrá vernek akkor is így lennék nyugodt...:))
2015. febr. 26. 18:39
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

"egy jó nőt molesztálnak"

A "jó nőt", már ha te vagy az, kérdező, vigyorogva végignézném, ahogy öten egymás után seggbe abuzálják a gonosz erőszakoskodó férfiak. Egy nem "jó nő" csajt viszont megmentenék, de hát ugye nem ez volt a kérdés.

2015. febr. 26. 18:48
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

#18: De igen. Lazán otthagynám. Sztoikus, szkeptikus, és racionalista vagyok. Ha nincs közvetlen közöm a nőhöz, akkor felőlem pépesre is verhetik.

17-es voltam.

2015. febr. 26. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!