Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 90-62-90 (m-d-cs), comb 52...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

90-62-90 (m-d-cs), comb 52 cm. Ez már megfelelő?

Figyelt kérdés

Képet nem teszek fel, de nagyon sokáig 3 jegyű szám volt a 2 szélső érték, eddig sikerült levinnem, csak néha még mindig soknak érzem.

Önbizalmam meg így sincs sok.

2015. febr. 16. 09:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Pedig egy kép sokat segítene..esetleg küldd privátban és megmondom jó e..
2015. febr. 16. 09:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem ezek a számok nem sok mindent mondanak és fogalmam sincs belőlük, hogy hogyan nézel ki :-P
2015. febr. 16. 09:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Az én fejemben sem alakulnak a számok formává. :(
2015. febr. 16. 09:41
 4/10 anonim ***** válasza:
A 90-60-90 nem sokat mond. Nem mindegy, hogy egy 150, 165 vagy 180 cm magas nő méretei ezek. Az se mindegy, hogy a mellbőségnél a mellalatti méret mekkora. Ha nagy, akkor nincs melle.
2015. febr. 16. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem az 52 cm combvastagság tűnik kicsit soknak, de gondolom ez is az összképtől függ.
2015. febr. 16. 09:53
 6/10 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok, 75ös mell alatti mérettel. Nincs olyan képem, ahol látszik az alakom rendesen, ebbe meg úgyis bele lenne kötve, hogy nem látszik semmi...
2015. febr. 16. 09:56
 7/10 anonim ***** válasza:

5. : a comb teljesen rendben van.

A magasságodhoz tökéletesek az arányaid.

2015. febr. 16. 10:09
 8/10 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Jo
2015. febr. 16. 10:15
 9/10 PearlDiver ***** válasza:

Egyik szám szebb, mint a másik. A kötőjelekről nem is beszélve!

Sajnos ennyit tudok nyilatkozni... önbizalmad pedig belülről kell, hogy fakadjon, mert ha külső forrásból próbálod felépíteni, akkor az olyan is lesz, mint egy kártyavár. Tanuld meg szeretni és elfogadni magad, hiszen egy nagyszerű, szerethető ember vagy. Ez fejben dől el, utána már könnyebb lesz kifele is kiegyensúlyozottnak lenni.

2015. febr. 16. 13:04
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Kinga79 nevű felhasználó válasza:

5. : a comb teljesen rendben van.

A magasságodhoz tökéletesek az arányaid.

A Kérdező véleményekre volt kíváncsi. Az én véleményem az, hogy a comb vastag lehet, főleg ilyen magassághoz. Nem kell egyetérteni, de a véleményem akkor is marad.

2015. febr. 16. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!