Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok ilyen elmebeteg nővel?
Azt még leírnám, hogy eddig normális lány volt.
2 éve vagyunk együtt, ez olyan fél éve kezdődött nála, hogy elkezdte ezt apránként sorolni.
Nem értem ezt a nőt! Azt hiszi, hogy csak körülötte forog a világ?
Szerintem jobban tennéd, ha otthagynád. Mi az, hogy hagyd ott a sulit?? ÁÁ.. még véletlenül se támogatna téged abban, hogy építsd a jövőd és a karriered!?
Jobban érdemelsz Te egy ilyen hisztis egoista libától!
Abból ítélve, amit leírtál, a barátnőd valósznűleg nem elmebeteg, hanem egy akaratos, követelőző hisztérika, akinek irreális elvárásai vannak, nincsen tekintettel a te érdekeidre, nem tud vagy nem akar alkalmazkodni egy helyzethez, ami a te életkorodban teljesen természetes és normális.
(Feltételezem, hogy ha te egyetemre jársz, akkor a barátnőd sem a harmincas éveiben jár, hogy esetleg amiatt idegeskedjen, hogy kifut a gyermekvállalásból a kora miatt, és az a pár év is számít.)
"mert így nem lesz pénzünk közös albérletre"
Mert ha szakítotok, neki pályakezdőként a saját fizetéséből lesz pénze egy saját albérletre?
Én nő vagyok, de eszembe nem jutott volna félúton abbahagyni az egyetemet még akkor sem, ha az akkori Páromnak lett volna egy lakása, ahol élhetünk, és felajánlotta volna, hogy még el is tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!