Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szakítanátok ilyen elmebete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok ilyen elmebeteg nővel?

Figyelt kérdés
Tehát, egyetemre járok. Most van, az 5-ik félévem, még van hátra egy kevés. Ez mellett nem tudok teljes munkaidőben dolgozni sajnos. A barátnőm meg folyamatosan hisztériázik, hogy ő össze akar velem költözni meg majd gyereket akar és hogy hagyjam ott az egyetemet mert így nem lesz pénzünk közös albérletre. Mert amit ugye keresek így az pont elég saját magam eltartására, és 1-2 randira. De mondván nem fizetek albérletet, mert apámmal lakom meg az újdonsült nőjével. Ide ugye barátnőm nem jöhetne lakni.. Tegnap is hisztéria rohamba tört ki, hogy megint nem-et mondtam az összeköltözésre, mert ő ugye nem dolgozik (ő is tanul, csak neki pát hónap és végez) én is tanulok és utána össze akar velem költözni. De képtelen megérteni, hogy nem hagyom ott miatta az egyetemet, és akkor jön ilyen dumákkal hogy nem fontos nekem, meg szakítani fog. Erre mondtam neki, hogy akkor szakíts is és mindenkinek jobb lesz.

2015. febr. 15. 11:21
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Azért akarom elvégezni az egyetemet mert szeretnék a szakmámban dolgozni ami érdekel és normális karriert létrehozni. Plusz szeretnék családot alapítani, és majd normálisan élni. Nem azért járok egyetemre, hogy egy nő álmait teljesítsem.
2015. febr. 15. 11:31
 12/23 anonim ***** válasza:
Olvasni is rossz volt, menekülj amíg tudsz!
2015. febr. 15. 11:34
 13/23 A kérdező kommentje:

Azt még leírnám, hogy eddig normális lány volt.

2 éve vagyunk együtt, ez olyan fél éve kezdődött nála, hogy elkezdte ezt apránként sorolni.

2015. febr. 15. 11:35
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem értem ezt a nőt! Azt hiszi, hogy csak körülötte forog a világ?

Szerintem jobban tennéd, ha otthagynád. Mi az, hogy hagyd ott a sulit?? ÁÁ.. még véletlenül se támogatna téged abban, hogy építsd a jövőd és a karriered!?

Jobban érdemelsz Te egy ilyen hisztis egoista libától!

2015. febr. 15. 11:36
 15/23 A kérdező kommentje:
Én se nagyon értettem, hogy mit gondol amikor mondta. Majd felrúgom az egész 2 évet amit eddig tanultam és hagyom a semmibe ? Hozzáteszem, hogy elég jól megy és nem arról van szó, hogy végig bukdácsolnám. 1,4 év még végzek, ha igazán szeretne akkor megértené (szerintem).
2015. febr. 15. 11:41
 16/23 anonim ***** válasza:
Kapuzárási pánik vagy ilyesmi..Manapság mindenhol azt látni, facebookon stb.hogy a fiatal párok így vagy úgy, de együttlaknak, eljegyzik egymást és vagy gyereket vállalnak, és boldogan posztolgatják ezeket, akár még huszonévesen is. És ha a nő, elkezdi mindenhol ezt látni, bekattan, mert ez egy olyan ösztönös női álom, amire minden nő jobban vágyik mint bármi másra. Az, hogy te ezt nem tudod kezelni FÉL ÉVE , az a te egyéni szociális problémád. Ha ez a lány normális volt, akkor most is az, csak valami történt. Te nem foglalkoztál a problémával, most sem, és inkább szakítással fenyegetőzöl. Akkor ez eddig sem volt valami eredeti kapcsolat..
2015. febr. 15. 11:49
 17/23 anonim ***** válasza:

Abból ítélve, amit leírtál, a barátnőd valósznűleg nem elmebeteg, hanem egy akaratos, követelőző hisztérika, akinek irreális elvárásai vannak, nincsen tekintettel a te érdekeidre, nem tud vagy nem akar alkalmazkodni egy helyzethez, ami a te életkorodban teljesen természetes és normális.

(Feltételezem, hogy ha te egyetemre jársz, akkor a barátnőd sem a harmincas éveiben jár, hogy esetleg amiatt idegeskedjen, hogy kifut a gyermekvállalásból a kora miatt, és az a pár év is számít.)

"mert így nem lesz pénzünk közös albérletre"

Mert ha szakítotok, neki pályakezdőként a saját fizetéséből lesz pénze egy saját albérletre?

Én nő vagyok, de eszembe nem jutott volna félúton abbahagyni az egyetemet még akkor sem, ha az akkori Páromnak lett volna egy lakása, ahol élhetünk, és felajánlotta volna, hogy még el is tart.

2015. febr. 15. 11:51
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Hát, kérdező, azért te sem vagy egy matyóhímzés. Azért lenne a barátnőd „ elmebeteg”, mert veled akar lenni? Nem azt mondom, hogy helyes hogy le akar beszélni, mert most ez a tanulás, a jövőtök megalapozásának időszaka kell hogy legyen. A jövőtök. Nem csak tied! Azzal, hogy azt írtad viszont, hogy „nem azért tanulsz, hogy egy nő álmait teljesítsd”- ezzel csak lejárattad magad, mekkora önző egy pöts vagy. A tanulás kivárásávaü közösen küzdenétek a közös, jobb élet reményében, amiben mindkettőtök küzdelme benn van, nem csak a tiéd kérdező. Azzal hogy ilyen önző hozzáállásod van, ezzel tökéletesen bemutatod magad mekkora egy önző nagyképű pöts vagy, sőt tovább megyek, kettő. Gondolom a randin az itala árát is kifizetteted a barátnőddel.
2015. febr. 15. 12:28
 19/23 anonim ***** válasza:
85%
Na 18-as inkább te mutatkoztál be, nem a kérdező...
2015. febr. 15. 13:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Anyád az ökör te takonyorrú xar!
2015. febr. 15. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!