Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen ELMEBETEG...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen ELMEBETEG minden nő, vagy csak nekem sikerült eddig ilyen nőket kifogni?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hol kezdjem..

Megismertem egy lányt az interneten és egy egyetemre mentünk. Barátságként indult az egész beszélgetésünk ám az egyetem kezdetére én beleszerettem. Ezt csak részben közöltem vele, hogy hiányzik, meg nagyon fontos nekem stb. Ő neki ez nem jött be, és bunkózott velem ezért. Egyébként egy kedves, szolid lányról volt szó akkor még, nem olyanról mint a sok tinik...va.

Elkezdődött a suli, ezzel együtt a játéka, hol foglalkozott velem, hol nem. Egyszer barátként jött egyszer nem. Majd elkezdett direkt piszkálni,bántani,megalázni,sértegetni engem (ekkor már tisztában volt, azzal hogy szerettem őt). Ez mind addig odáig fajult, hogy direktbe mással szexelt, csak hogy engem bántson amit be is vallott. Nekem lassacskán elegem lett az egészből, erre rá olyan 1 hónapra, és megmondtam neki hogy szakadjon le rólam véglegesen és többet ne is keressen. Na azóta folyamatosan zaklat azzal fenyeget, hogy minél több pasival fekszik le amég meg nem bocsájtok és az én hibám lesz az, hogy egy olyan lány lesz akit mindenki megfektetett és ezért nem fog kelleni senkinek komoly kapcsolatra és ezzel Én teszem tönkre az életét!!!!!!!

Mit csináljak ?

2015. febr. 2. 09:55
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nőket? Konkrétan egyről beszélsz. Ideje lenne felnőttként viselkedni és leszarni.
2015. febr. 2. 09:58
 2/32 anonim válasza:
100%
Egyetlen nőről beszélsz, nem többről. Hagyd a fenébe, ennek nincs ki mind a négy kereke, te meg adod alá a lovat a viselkedéseddel. Mi szerinted itt az egyetlen értelmes lépés? Leszarod...
2015. febr. 2. 10:02
 3/32 anonim válasza:

Megmondanám neki, hogy a 100. után megbocsájtok... :)

addig meg had qrja aki akarja :DDD

4/32 anonim ***** válasza:
Semmit, nem tartozol érte felelősséggel, arról meg Te nem tehetsz, hogy egy hülye elmebeteg. Semmiképp se hagyd magad megzsarolni!
 5/32 anonim ***** válasza:
Ez egy elmebeteg barom. Szard le, tiltsd le minden lehetséges csatornán, ha személyesen cirkuszol úgyis mindenki kiröhögi körülötted
2015. febr. 2. 10:03
 6/32 A kérdező kommentje:

Azért írtam azt hogy minden mert nem ez az első ilyen pompás esett, hogy egy örültet fogok ki.

De inkább nem általánosítok, elnézést.

2015. febr. 2. 10:03
 7/32 anonim ***** válasza:
83%

Egy nő miatt általánosítasz?

Biztos diplomás leszel?

Én hagynám a fenébe, legyen r*banc és kész.

Miért foglalkozol még vele?

2015. febr. 2. 10:04
 8/32 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagyok belé, és nem múlik el csak úgy.
2015. febr. 2. 10:06
 9/32 anonim ***** válasza:
Hát ha ettől nem ábrándulsz ki hogy mindenki belerakja a lőcsét akkor sajnállak barátom.
2015. febr. 2. 10:08
 10/32 anonim ***** válasza:
18%
Igen minden nő egy elmebeteg sajna :(
2015. febr. 2. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!