Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen ELMEBETEG...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen ELMEBETEG minden nő, vagy csak nekem sikerült eddig ilyen nőket kifogni?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hol kezdjem..

Megismertem egy lányt az interneten és egy egyetemre mentünk. Barátságként indult az egész beszélgetésünk ám az egyetem kezdetére én beleszerettem. Ezt csak részben közöltem vele, hogy hiányzik, meg nagyon fontos nekem stb. Ő neki ez nem jött be, és bunkózott velem ezért. Egyébként egy kedves, szolid lányról volt szó akkor még, nem olyanról mint a sok tinik...va.

Elkezdődött a suli, ezzel együtt a játéka, hol foglalkozott velem, hol nem. Egyszer barátként jött egyszer nem. Majd elkezdett direkt piszkálni,bántani,megalázni,sértegetni engem (ekkor már tisztában volt, azzal hogy szerettem őt). Ez mind addig odáig fajult, hogy direktbe mással szexelt, csak hogy engem bántson amit be is vallott. Nekem lassacskán elegem lett az egészből, erre rá olyan 1 hónapra, és megmondtam neki hogy szakadjon le rólam véglegesen és többet ne is keressen. Na azóta folyamatosan zaklat azzal fenyeget, hogy minél több pasival fekszik le amég meg nem bocsájtok és az én hibám lesz az, hogy egy olyan lány lesz akit mindenki megfektetett és ezért nem fog kelleni senkinek komoly kapcsolatra és ezzel Én teszem tönkre az életét!!!!!!!

Mit csináljak ?

2015. febr. 2. 09:55
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Én megverném a helyedben.
2015. febr. 2. 16:13
 32/32 anonim ***** válasza:
Ez teljes káosz..:) Én ebből az egészből csak egy valamit értek, hogy ha az elején nem jött be, se külsőre, se belsőre annyira, akkor miután már rá is jöttél, hogy egyáltalán nem olyan ember, akit szeretned kéne, akkor most miért is érdekel? Amúgy meg azoknak a hozzászólóknak van igaza, akik azt mondják, hogy hagyd a fenébe. Valószínűleg a csaj is érzi, hogy te kedves vagy és foglalkozol vele, és ezt önző módon kihasználja..Ha ennek a lánynak bármit is számítanál, először is nem mondaná el neked a más fiúkkal való dolgait ( mert tudja, h. mit érzel iránta és nem akar bántani, ha csak a barátja vagy akkor se) másrészt meg nem zsarol érzelmileg..ez mindenképpen gáz..Én lányként mondom, hogy ne foglalkozz ilyen csajjal, ilyen emberrel. soha nem bántanék ilyesmikkel egy fiút sem, nem hogy olyat, akit szeretek, még ha csak haverilag is. Inkább nem is találkoznék vele, v. beszélnék vele, ha nem tudom viszontszeretni..Borzasztó, komolyan mondom..rosszul tudok lenni az ilyesmitől, ha feleslegesen fájdalmat okoznak valakinek, tök mindegy, hogy az milyen nemű..:/
2015. febr. 2. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!