Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lúzerek ti mejik fajtába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzerek ti mejik fajtába tartoztok?

Figyelt kérdés

1. Aki sok csajnál próbálkozott de mégsem jött össze semmi.

2. Aki nem is probálkozik egy csaj nál sem. ( én 2)

2015. febr. 14. 22:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Aki lúzernek érzi magát (debilek kíméljenek) most van némi időm,dobjon egy privit,segítek.
2015. febr. 14. 23:12
 12/14 Clay Morrow ***** válasza:
Második.
2015. febr. 14. 23:21
 13/14 anonim ***** válasza:
én sem mertem sokáig kezdeményezni. de nem rég irtam annak a csajnak facebookon aki tetszik es lehet rola szo hogy talalkozunk. nem kell félni erre rájöttem max anyit mond bocs nem. nem baj ha le "égsz" előtte ha nemet mond nagy a valoszinusege hogy nem nagyon fogtoktalalkozni. persze akkor ha egy ismeretlent szolitasz le
2015. febr. 14. 23:54
 14/14 anonim válasza:
És miért az a kulcsszó, hogy MÁV???¿???
2015. febr. 16. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!