Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak úgy lehet túllépni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak úgy lehet túllépni egy visszautasításon, ha már nem látjuk többet az illetőt?

Figyelt kérdés

Mi van akkor, ha az a valaki veled együtt jár egyetemre és szinte minde nap látod? Mi van akkor, ha az a másvalaki egy rivális és mindent jobban csinál, mint te? Mi van akkor, ha te érzelgős típus vagy, ő meg egyszerűen nem érez semmit, átnéz az embereken? Mi van akkor, ha nem jön be rajta kívül senki más? Mi van akkor, ha már három évig tart a szerelmi bánatom?

22/F

2015. febr. 13. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Én négy éve nem láttam a lányt, akibe szerelmes vagyok, és még mindig hiányzik...
2015. febr. 13. 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Bakker, bakker, bakker, bakker...!
2015. febr. 13. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
vagy ha látunk olyat, aki érdekesebb.
2015. febr. 13. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó kérdés. A visszautasítást el lehet fogadni, és az ember viszonylag megnyugszik, de minden egyes találkozás felkorbácsolja az ember érzéseit, elkeserít látni őt, és tudni, hogy nem lehet a tiéd (a nőknél egy nem 99%-ban végleges). Ugyanakkor egy vonzó férfi nem sokat agyal egy visszautasításon, keres másik csajt, és talál is olyat, aki igent mond. Szóval én azt mondom, a fájdalmak 90%-a nem a lánytól jön, hanem attól, hogy mélyen tudjuk, mi nem azok a férfiak vagyunk, akik megkapják azt a nőt, akit kinéztek, és mivel ez a genetikán múlik, ezt megváltoztatni nem lehet, egy életünk van, és azt így kell leélnünk. Ez fáj igazán.
2015. febr. 13. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
elfeledni sosem lehet, de az érzések halványulnak
2015. febr. 13. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!