Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbáljak túllépni rajta?
Figyelt kérdés
Összeismerkedtünk a neten... Tervezgetjük a fiúval a találkozást, nagyon várom, de... mivel az ország másik felén él, így eljutottam arra a pontra hogy talán el kéne felejtenem őt, akármennyire is nem akarom... Minden nap beszélünk, illetve próbálunk, de neki is suli van meg nekem is, fáradtak vagyunk hét közben és nem jut idő egymásra úgymond... megőrülök attól hogy nem lehetünk úgy együtt, és ő is... talán túl kéne lépni rajta, vagy mit tegyek? Kötődöm hozzá és... nem bírom már ezt - bocsánat a kusza fogalmazásért, csak tényleg nagyon kivagyok az egész miatt2015. jan. 26. 20:17
2/3 anonim válasza:
Szerintem ne dobd el. Legalábbis én nem tenném. ;)
17/l
3/3 A kérdező kommentje:
hát ez az, nem bírom ezt a külön létet :(
2015. jan. 26. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!