Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Nektek mi az elvarasook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek mi az elvarasook egy lanytol?

Figyelt kérdés
Milyen legyen? Hogyan viselkedjen? kulso/belso?

2015. febr. 13. 21:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

legyen tökéletes

de ez túl nagy elvárás szóval az is jó ha csak majdnem az

2015. febr. 13. 21:14
 2/12 A kérdező kommentje:
elvarasotok
 3/12 anonim ***** válasza:

alacsony nem túl vékony hosszú hajú lány

belsőre legyen kedves, aranyos, bújós, kicsit sértődékeny (olyan aranyosan akit meg lehet vigasztalni), nem baj ha picit ügyetlen az is lehet aranyos, legyen játékos és picit bolond

tetszik mikor erősnek mutatja magát (próbálja)

de persze ez nem olyan IDEÁL hogy CSAK ilyen lehet

17/F

4/12 anonim ***** válasza:
első vagyok megint és a #3 teljesen egyet értek
2015. febr. 13. 21:16
 5/12 anonim ***** válasza:
A nőkkel ellentétben nekem nincsenek elvárásaim. Útközben döntöm el mi az ami még belefér és mi az ami nem.
2015. febr. 13. 21:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Én csak annyit várok el egy nőtől, hogy szeressen és legyen hűséges. 24/F
2015. febr. 13. 21:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Legyen képben a hétköznapokban és álljon 2 lábbal a földön, az, hogy milyen legyen a külső arra most csak azt lehet mondani, hogy csinos és tüzes :)

Belsőre meg háát az kialakul, lényeg, hogy ne képzelje azt, hogy ő a tündérkisasszony akinek a szolgái takarítanak meg bevásárolnak, meg varázsolnak egy gyémánthintót.

2015. febr. 13. 21:21
 8/12 A kérdező kommentje:
Furcsa. Azt hittem hogy ti fiuk/ferfiak is rendekeztek elvarasokkal. Mivel nehany lanynak/nonek van elvarasa, a kulsore es belsore nezve, meglepo hogy sokatoknak nincsen csak nagyon minimalis elvarasa :)
2015. febr. 13. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Kulsore:

Kb. 170 magas, barna barna haj szem, derekig vagy mellig ero hosszu haj, vekonyabb testalkat, kis mell (kulonosen imadom a kis melleket), fenek lenyegtelen.

Belsore:

Legyen huseges, nagyon bujos, toleralja a bujasaimat. (Eleg bujos vagyok, es az egyutt alvasoknal is legszivesebben magamhoz huznam, es el nem engednem, kozben meg puszilgatnam.)

2015. febr. 13. 21:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen. Elég ha elsősorban vonzódunk hozzá, a belső meg a legtöbb esetben változik ha már együtt vagy a másikkal, aki ridegnek és visszahúzódónak nagyszájúnak tűnik, korántsem biztos, hogy az is marad.

de ez csak 1 dolog

2015. febr. 13. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!