Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elvárjátok egy lánytól, hogy gyönyörűek legyenek a fogai?
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 16:03
1/13 anonim válasza:
Nem várom el, de ne legyen fekete meg elől lyukas.
2/13 anonim válasza:
Nem elvárás, de legyen szép állapotban, tartsa rendben őket. Persze a higiénia csak egy dolog, ha csálé a fogsora, lehet bármilyen kedves és jófej, akkor sem fogok hozzá vonzódni szexuálisan - már ha ez a cél.
3/13 anonim válasza:
Ahogy már leírták nem elvárás, de azért annyit fordítson rájuk, hogy igényesek legyenek. (például fogmosás)
4/13 anonim válasza:
Nekem csálé a fogsorom, én nem szerettem sokáig, de már többen mondták, hogy ez a szexepilem. Van, akinek nem jön be, de van, akinek meg nagyon. Nincs két egyforma ízlésű férfi...
5/13 A kérdező kommentje:
Nekem jó a leheletem, fehérítve vannak fogorvos által a fogaim, egyenesek, szép a formájuk, egészségesek, de valami miatt úgy érzem lehetnének szebbek is.:(
2015. jan. 26. 16:06
7/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem nem számít milyen a fiúk fogsora, ha egyszer megszeretek valakit.:)
2015. jan. 26. 16:07
8/13 anonim válasza:
Ápolt legyen!
Egy bizonyos fokú higiéniát tartson!
Azt várom el.
Meg, hogy ne kelljen 1 métert ugranom a szagtól, amikor kinyitja a száját.
9/13 opened paradise válasza:
Amíg elől nem színes,addig nem.
10/13 anonim válasza:
Nekem is szép fogsorom van, de pár éve felcsúszott az ínyem és nem tudom rendbe szedni, pedig jártam már pár fogorvosnál, és szájsebész is nézett már rá. Használjak ilyen fogkrémet, olyat, tisztítsam rendesen, használjak fogselymet, majd rendbe jön. Hát nem, ettől persze némi vér kerül a számba, amitől fémes ízűvé válik a csókom.
Szóval még hiába szép valaki és tűnik ápoltnak, attól még lehetnek olyan problémái, amik miatt nem mer ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!