Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elvárjátok, hogy a párotok sportoljon?
Figyelt kérdés
Nem szexre gondolok :D de azért engem pl taszít egy olyan férfi, aki egy ujját se mozgatja meg, semmit se sportol.. Nem feltetlen a testalkat miatt, hanem pl az egészsége miazz2014. dec. 26. 19:54
4/17 anonim válasza:
A sportot nem várom el, szíve joga. De ha egy lusta típus, az nem tetszik. Ha azt mondja mindig csinál valamit, dolgozgat, lefoglalja magát, szóval mozog, az már jó.
5/17 A kérdező kommentje:
Alapvetően engem is a lustaság irritál :D
2014. dec. 26. 19:57
6/17 anonim válasza:
Nem, én sem sportolok.
Tudom, hogy ez egészségtelen meg minden, de utálom, mindig is utáltam, ezen egy ember kedvéért nem változtatok.
7/17 anonim válasza:
És ha valaki szeret sportolni, de mellette lusta az baj?:D
8/17 anonim válasza:
Elvártam, de attól még nem sportolt. Csak a kólásüveget (szigorúan az eredeti cukrosat!) meg a chipset és a csokoládét emelgette, egészen a szájáig.
Egy elefántfókára meg elég nehéz rágerjedni.
leszbikus
9/17 anonim válasza:
Ez egyértelmű, a legtöbb nő egy járomba rakott baromnak tekinti a férfiakat, annál is irritáló, ha megáll és nem dolgozik egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!