Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elvárjátok, hogy a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elvárjátok, hogy a párotok sportoljon?

Figyelt kérdés
Nem szexre gondolok :D de azért engem pl taszít egy olyan férfi, aki egy ujját se mozgatja meg, semmit se sportol.. Nem feltetlen a testalkat miatt, hanem pl az egészsége miazz
2014. dec. 26. 19:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%

Alapvetően nem sportolok de nem vagyok lusta, viszont ha barátnőm van szoktam sportolni, de olyankor elvárom tőle is.

Úgy biztos nem sportolnék önszántamból is akár, hogy egy lány elvárja, de ő maga sem sportol!

2014. dec. 26. 20:03
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Ez is egy szemét dolog amit a természet művelt a férfiakkal.

A nőknek sportolniuk sem kell ahhoz, hogy jól nézzenek ki, alapból is tudnak szép formásak , karcsúak lenni. Nem kell izom.

egy férfinak nem elég ha sétál meg nem zabál 2 pofára, lehet h nem hájas és nicns rajta felesleg de izom sincs az meg egy férfira kell.

2014. dec. 26. 20:07
 13/17 anonim ***** válasza:
58%
én sportolok, de nem várnám el páromtól hogy csinálja ő is 27f
2014. dec. 26. 20:07
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
Különösebben nem. Ha nincs elhízva és egészségesen néz ki akkor nincs probléma. Nagyon kevés lány sportol a környezetemben és mégsincs rajtuk felesleg :)
2014. dec. 26. 20:09
 15/17 A kérdező kommentje:
Nekem bejönnek a vékony fiúk is. Sportnak nem gyúrást meg ilyen extréebbeket gondoltam, napi fél óra szobabicikli pl :)
2014. dec. 26. 20:10
 16/17 anonim ***** válasza:
23%
na ez az súlyzóból se a 3kg-sal kell bohóckodnunk, hanem odacsapni karra a 40-50-nel ha valami a nők által is elfogadható kart akarunk, és most csak a kart említettem de vonatkozik ez más izmokra is, én edzek már 3 éve, szeretem is, viszont tényleg sokatkell küzdeni, a nők végett nem is érdemes csinálni
2014. dec. 26. 20:12
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

én is sportolok, de én is elvárom egy lánytól hogy sportoljon.

vagyis a kérdésed ha jogos vagy sem, én magamból kiindulván sportolok, és egy lusta barátnőnek nem venném hasznát.

ha csak reggel vagy este fut egy fél órát már az is elég, de mivel én csinálom ÍGY jogosan elvárom.

Kíváncsi vagyok kedves kérdező, hogy te sportolsz-e?! Vagy csak te várnád el!

2014. dec. 26. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!