Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elvárjátok, hogy a párotok sportoljon?
Alapvetően nem sportolok de nem vagyok lusta, viszont ha barátnőm van szoktam sportolni, de olyankor elvárom tőle is.
Úgy biztos nem sportolnék önszántamból is akár, hogy egy lány elvárja, de ő maga sem sportol!
Ez is egy szemét dolog amit a természet művelt a férfiakkal.
A nőknek sportolniuk sem kell ahhoz, hogy jól nézzenek ki, alapból is tudnak szép formásak , karcsúak lenni. Nem kell izom.
egy férfinak nem elég ha sétál meg nem zabál 2 pofára, lehet h nem hájas és nicns rajta felesleg de izom sincs az meg egy férfira kell.
én is sportolok, de én is elvárom egy lánytól hogy sportoljon.
vagyis a kérdésed ha jogos vagy sem, én magamból kiindulván sportolok, és egy lusta barátnőnek nem venném hasznát.
ha csak reggel vagy este fut egy fél órát már az is elég, de mivel én csinálom ÍGY jogosan elvárom.
Kíváncsi vagyok kedves kérdező, hogy te sportolsz-e?! Vagy csak te várnád el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!