Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti megszoktátok simogatni egy lány haverotok vállát vagy felkarját gyengéden? Vagy ilyenkor már többet akartok a lánytól, mint barátság?
senkit nem szoktam simogatni...
de amúgy talán olyankor, ha több van köztünk mint barátság.
Ismerek olyanokat akik orrba szájba ölelgetnek meg simogatnak lányokat, meg homlokon csókolgatják úgy hogy elméletileg nincs köztük semmi (legalábbis a lányok részéről. Zégen zavart hogy én nem tudok ilyen közvetlen lenni, de rájöttem hogy nekem kell a távolság hogy különbséget tudjak tenni a kapcsolatok közöt. Azóta nem izgat, de továbbra sem értem. Az mondjuk még furcsább amikor fiúk puszilkodnak, az már inkább a tudod mikor kategória. És nem azért mert homofób lennék, de ez nekem egy kicsit uzis. De tőlem csinálhatják.
A lényeg, ha Én megsimogatom a felkarodat, az egyértelmű jele egy elköteleződésnek, szóval addig más felkarjának simogatása eszembe sem jut. Persze ez én vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!