Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lássak a lány viselkedéséb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lássak a lány viselkedésében? Hogyan tudnék puhatolózni nála?

Figyelt kérdés
Az egyik könyvtárban van egy lány (nagyjából egy korosztály lehetünk, ő is olyan 25 körüli lehet), néha hozzá kerülök a könyvek visszaadásakor, kölcsönzéskor. Látásból ismerjük már egymást azokkal, akik a kölcsönzőpultban vannak, felszínesen szoktunk is váltani néhány szót, tudják, hogy rendszerint sok könyvet viszek stb. Most a lány volt csak bent, nem is voltak olvasók sem mögöttem, így volt időm, miközben kiadta a könyveket, poénkodtam neki, nevetett a hülyeségeimen, és mikor rám nézett, picit mintha el is pirult volna, vagy zavarban lett volna, de nem akarok belelátni semmit. Aranyos volt a mosolya, a nevetése, meg amúgy is szép, csinos lány, gondoltam már arra, hogy kezdeményezzek, de nem akarok beégni. Igazából nem tudom leírni a viselkedését, azt látni kellett volna, és sajnos sokszor megjártam már, mert ilyen helyzetekben azt hittem, hogy bejövök a másiknak, aztán mégse. Szerintetek hogyan deríthetném ki nem túl rámenősen, hogy lenne-e esélyem nála? Köszönöm a válaszokat.

2015. febr. 12. 21:43
 1/2 Illuminált ***** válasza:
basszus, 25 évesen már az első feleségemmel éltem együtt, te meg azt sem tudod, hogyan kezdeményezz???????? nem akarsz beégni???? pedig ez benne van a pakliban... ha nem mersz kezdeményezni, legyél remete...
2015. febr. 12. 22:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz, de akkor te se dicsekedhetsz, ha már minimum egy feleséged volt. :) Amúgy meg nem mondtam, hogy 25 vagyok.
2015. febr. 12. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!