Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Buszon hogyan ismerkedjek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buszon hogyan ismerkedjek meg vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány, buszon láttam (mivel ritkán buszozok) egyik nap, de tudom hogy mindegyik nap busszal jár iskolába meg haza is, és az lenne a kérdésem hogy jó párszor összenéztünk, és hogy ez normális a buszon vagy valamit lépjek? :D

2015. febr. 12. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
menj oda hozzá amikor a buszon van és kérdezd meg ezt: "szia, te is ezzel a busszal utazol?"
2015. febr. 12. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
szia, mit gondolsz az új útdíjrendszerről?
2015. febr. 12. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
És sok emberrel összenézek a buszon :D
2015. febr. 12. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Én*
2015. febr. 12. 20:39
 5/5 A kérdező kommentje:
engem mér nem érint az útdíj rendszer mert nincs jogsim, de attól még orbán egy keci x
2015. febr. 12. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!