Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kellene bocsánatot kérni, vagy várjam, amíg ő lép?
Van egy fiú, akit netről ismerek régebb óta, és már találkoztunk is. Nem volt 'semmi', nem a barátom, habár ő már párszor felhozta, és a barátnőjének tekint. Egyetemista, meg másik városban is lakik. Van, hogy sokszor beszél velem, de valamikor váltunk vagy egy mondatot egy nap. Sokszor elfoglalt (23 éves), olyankor nem is keres, engem meg idegesít, hogy eszébe se jutok, néha meg hülyeséget vágok a fejéhez.
Nem szoktam vele telefonon beszélni, mert nem szeretek, detegnap felhívtam, hogy mizu vele, meg hallani akartam a hangját, stb.. Beleszólok, ő is, bár hallatszott a hangján, hogy ideges vagy ilyesmi, aztán kinyomta. Én meg megsértődtem, hogy rámnyomta, és írtam neki valami hülyeséget, azóta se beszéltünk. Most én vagyok a hisztis, vagy ő az, aki nagy ívben tesz rám? Akárhányszor felhozom, hogy mit is akar tőlem, mindig az a válasza, hogy nem akar más lányt, mert érett meg különleges vagyok neki, meg ha semmit nem akarna, akkor letiltana simán.. Egyébként volt már olyan, hogy a hülyeségem miatt megutált, aztán hónapokig nem beszéltünk, majd újra keresett később.
Tehát akkor ő már egyértelműen elmondta a szándékait - te pedig lebegteted előtte, hogy talán, meg esetleg...
nos: ebben az esetben te jössz.
DÖNTÖTTÉL MÁR?
Ha igen - akkor ezt mondd el neki.
Ha nem - akkor légy szíves, döntsd már el!
Szerintem egyértelmű, hogy mit akarhat tőled.
És ha Te is azt, vagyis többet (kapcsolatot) akarsz, akkor mondd el neki konkrétan, hogy többet érzel, többet szeretnél, ugyan akkor ne kapd fel a vizet, ha épp nem hív, ettől még érdekelheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!