Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye, hogy tovább növök?
Figyelt kérdés
20 évesnél idősebb lányoktól kérdezem, hogy ők meddig nőttek. Én 17 éves lány vagyok és 185 cm magas. A melleim se kicsik, de jó lenne, ha már nem nőnék tovább.#magas #növés. kor
2015. febr. 12. 18:45
11/22 anonim válasza:
én 16éves korom végére abba is hagytam a növést. utánna talán 3 centit nőtte. viszont nekem hirtelen növésem volt. 14éves koromban. 192magas vagyok egyébként bár férfi
csak azt akartam mondani h meg lehet álni hamarabb is mint 18. am én is azt kívántam h jézus isten add h ne nőjjek tovább. de még 192 se sok ha megszokja az illető
12/22 anonim válasza:
Megírnád a méreteidet is? Mell, csípő, fenék, súly, melltartó méret?
20F
13/22 A kérdező kommentje:
111/75/110, 73 kg, 90E
2015. febr. 12. 19:26
14/22 Takacs Laszlo 15 válasza:
Sajna picur de fogsz meg no"ni.
16/22 A kérdező kommentje:
Mi van törpe? Kisebbségi érzésed van? Azért vagyok g.?
2015. febr. 12. 19:46
17/22 anonim válasza:
de szeretem ezt a colosozást :D soha nem lesz vége ennek -.- mindig lesz valaki aki elsuti ezt a profi viccet.
18/22 A kérdező kommentje:
Aki más testalkatán gúnyolódik, az primitív. Nem kell foglalkozni vele. Különben is irigykednek.
2015. febr. 12. 19:56
19/22 Gőgö$_Gúnár válasza:
Colosozásról jut eszembe, volt egy idióta haverom aki csak az interneten hallott elöször erről a "profi viccről" és annyira barom állat volt hogy azt hitte ez valami angol szó és úgy kezdte szegény magas gyereket hogy "te kolos g*ci"
lol
20/22 anonim válasza:
Én csak 180 magas vagyok és úgy emlékszem kb 18 éves koromig nőttem. Te is és a melleid még nőhetnek valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!