Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavarja annyira a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja annyira a barátomat, hogy szeretném fizetni a közös költségek felét?

Figyelt kérdés

Mondtam neki, hogy nem érzem igazságosnak, hogy mindent ő fizessen, meg nekem is olyasmit, hogy mozijegy stb. Persze, jól esik a dolog, de nagyon zavar és nem akarom, hogy "eltartson".

Erre ő azt mondta, hogy ezt neki elég nehéz elfogadnia

2015. febr. 12. 08:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Férfi büszkeség... :/

Ismerős...

25l

2015. febr. 12. 14:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Úgy érzi, hogy ha nem ő fizet, akkor nem férfi. És neki ez gáz, hogy egy lány akarja eltartani. Mert tudjuk hogy a lány dolga vásárolni, de a férfi viszi a szatyrokat, és fizetni is ő fizet.ez olyan természetes neki, mint amikor a férfi vezet, és a lány élvező az utat. Erre ez jó példa.
2015. febr. 12. 16:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyezzetek meg abban, hogy egyszer te fizetsz, egyszer ő. Ha nem tudja elfogadni, akkor engedd, hogy fizessen, ha nagyon akar. Örülj, hogy nem neked kell mindig mindent fizetni, mert vannak ám olyan pasik is, akiknek ez a normális.

Mi ezt a kérdést úgy oldottuk meg, hogy ha mozi, akkor egyikünk veszi a jegyeket, a másik amit fogyasztunk. Ha kajálni megyünk, akkor általában az egyikünk fizet. Nem számoljuk, hogy éppen ki a soros. Régebben harcolnom kellett érte, hogy én is beleadhassak, volt amikor a pénztárnál veszekedtünk, hogy kinek a bankkártyáját vegye el a pénztáros :D Próbáltam vele megbeszélni, hogy nem vagyok ingyenélő, fizethet még elégszer.

2015. febr. 12. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!