Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel csak idegelnem a baratomat?
Talalkoztunk, mert en nem voltam suliban, o meg delutanos. Igy egyutt toltottunk egy kis idot, o edzett beszelgettunk, szexeltunk. Szerintem jo volt, de korabban szova is tette ezt (reges reg smsben is de nem varnam el) hogy jo volt egyutt. Meloszunetbe elmeletileg hivni fog, kivancsisagbol ha magatol nem mondja rakerdezzek h jol erezte e magat velem? Mostansag sokat veszekedtunk azert nem tudom.
Nem akarom azt h szamonkeresnek vegye... csak ketes erzeseim vannak..
Szerintem felesleges megkérdezni, mert veled lehetett és jó volt neki :)
Most magamból indultam ki, mert mindig jól érzem magam vele, csak amikor veszekedünk akkor b*szom fel magam, és muszáj elszívnom egy cigit és hazamennem ;D
Megkerdztem:-D azt mondta h jol erezte magat csak mar rosszul volt h ra egy orara mehetett dolgozni..
Bar ezt meg en nem szeretem h en iszom meg a levet mert nemelyik ember tok negativ es nem tud lelkesedni akar egy pillanatig is... :-(
Biztos örült abban a pillanatban, csak most visszagondolva jobb lett volna veled maradni egész este és ez zavarja.
Nekem volt olyan, hogy éppen, hogy befejeztük futhattam a buszra. Na az, huhh, mondhatni k urvajó volt -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!