Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem meg fogom csalni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem meg fogom csalni a barátomat. Mit tegyek? 18/L

Figyelt kérdés
ő állandóan csak arról beszél, hogy milyen jókat bulizik a haverjaival mert Szegeden kollégista és csak hétvégente jön haza.. Persze imádok vele lenni de amikor nincs itt akkor alig beszélünk és én vágyom a törődésre, más srácokra.. tudom hogy ez gáz de nem tudok mit kezdeni ezzel
2015. febr. 2. 17:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

sorrend: szakítás, utána kefélés kedvedre

értve?

2015. febr. 2. 17:13
 2/14 LazyJones ***** válasza:
Nem tudom, mit kell ezen ennyit bonyolítani. Szakíts, vagy tűrj.
 3/14 anonim ***** válasza:

Beszélj vele.

Ha nem juttok sehova, írj nyugodtan én sex nélkül is tudok szeretetet adni ha olyan.

18F

4/14 anonim ***** válasza:
40%
Légy vele egyenes és őszinte. Mondd meg neki mi a bajod és így ha "meg is csalod', az nem lesz megcsalás mert mindenről tud.
2015. febr. 2. 17:14
 5/14 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
30%
kefelj,szerintem o" sem mond nemet egy lanynak
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem ha vágysz a törődésre és elviekben szereted őt akkor, hogy lehet az, hogy nem az ő hanem más törődésére vágysz. Bár te nem vagy tisztában a törődés szó jelentésével.. "meg fogom csalni" az ha megcsalod és valaki jól meghág még nem egyenlő a törődéssel.
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
A törődésnek mi köze van ahhoz, hogy valami random srác megkefél? Vagy a tini csajok már ezt hívják törődésnek?
 8/14 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
a fo"iskola,meg az egyetem pont erro"l szol a tanulas mellett.
2015. febr. 2. 17:15
 9/14 anonim ***** válasza:

Legyél egy átlagos 18 éves.

Csald meg, gyere ide sírni.

Mindenki ribinek tart majd, és az új pasid sem fog megbízhatóként kezelni.

Szóval csak hajrá, állj be a sorba.

2015. febr. 2. 17:16
 10/14 anonim ***** válasza:
buta 3,14csa vagy az a nagy büdös helyzet.
2015. febr. 2. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!