Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap láttam egy filmben egy szörnyű jelenetet! Egy nő felizgatott egy rabot, majd üvegcsövet tolt a péniszébe és összetörte! Mi a véleményetek erről, ez igaz vagy kitaláció mert elég bizarr volt! Elsősorban lányok véleményére vagyok kiváncsi?
Az üvegcső.
Eredeti funkciója?
Ha azt mondod pl tű, az értem, mert a nagyinak volt, a funkcióját is ismerem.
Az üvegcső nem tudom hovátenni, hacsak direktbe kínzó eszköznek gyártották, sok alapja nincs.
Hogy lehet a péniszébe uvegcsovet tolni?
Inkabb a péniszéRE nem?
Amikor a komcsi patkányok rémtetteiről olvasok, vagy csak hallom őket, néha azt érzem, jobban járt volna ez a nép, ha Hitler győz a világháborúban. Ilyenkor jó tudni, hogy legalább ma már szabadság van. Hiába terjesztik a szélsőséges nézeteket vallók, hogy továbbra is rémuralon van, diktatúra, mégsem viszik el őket, hogy ezeket megcsinálják rajtuk. Le is írhatják, amit gondolnak, bajuk nem eshet, nem ilyen időket élünk. Hála a jó égnek.
Ui: remélem a halott kommunisták a pokol tűzében égnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!