Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap láttam egy filmben egy szörnyű jelenetet! Egy nő felizgatott egy rabot, majd üvegcsövet tolt a péniszébe és összetörte! Mi a véleményetek erről, ez igaz vagy kitaláció mert elég bizarr volt! Elsősorban lányok véleményére vagyok kiváncsi?
Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 09:47
31/87 anonim válasza:
Mondjuk, ha kínoznak, nem az lesz a legfontosabb, hogy jó nő kinóz-e.
33/87 A kérdező kommentje:
Ha jol emlékszem Pannon töredék. De volt még egy film amiben America Olivo jatszotta azt a nőt, aki így kínzott meg egy férfit. Annak nem tudom mi volt a címe.
2015. júl. 28. 21:37
34/87 anonim válasza:
"Elsősorban lányok véleményére vagyok kiváncsi"
Mégis milyen véleményem legyen erről? Nyilván borzalmas az egész, és eszembe sem jutna hasonlót csinálni. Egészséges ember nem mond mást.
36/87 anonim válasza:
Szerintem ezt a Pannon töredéket én is láttam.Nem is tudtam végignézni az egészet,mert nekem fájt.
22/N
37/87 anonim válasza:
Nem kitaláció. Volt ilyen 1956 után itthon is.
38/87 anonim válasza:
Ez egy jó nagy kamu és éppen ilyenkor vagyunk áldozatai az amcsi olcsó franshise médiának, de főleg disznók vagyunk, mert minden moslékot megeszünk, amit elénk tolnak. Nézz inkább kultúrális és régi magyar filmeket, sokkal értékesebbek.
40/87 anonim válasza:
Miért kell ezt a kérdést újra és újra kiemelni. Behányok. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!