Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap láttam egy filmben egy szörnyű jelenetet! Egy nő felizgatott egy rabot, majd üvegcsövet tolt a péniszébe és összetörte! Mi a véleményetek erről, ez igaz vagy kitaláció mert elég bizarr volt! Elsősorban lányok véleményére vagyok kiváncsi?
Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 09:47
11/87 anonim válasza:
Asszem itten van valami erről: https://www.youtube.com/watch?v=Cje-KbfAH3Y
12/87 anonim válasza:
Miért nem engedi megnézni a második oldalt itt?
13/87 anonim válasza:
Igen ezt ávós nők csinálták férfi rabokkal. Ezek a nők szadisták voltak. Az ÁVO hivatala a mai Széchenyi rkp. 19-ben van. Ma az országgyűlés hivatal. De a kis fogházban is vallattak így férfit. 56-ban történteket mondta nekem olyan ismerősöm, akit 16 évesen odavittek be. Meztelenül álltak órákat a folyóson. Bent férfiakat vertek. Két fiatal fiúként maradtak ott. Megkötözték a kezüket. Két vagy 120 kilós nő kísérte be őket a vallató helységbe. Simogatták a farkukat, hogy jó lesz csak mondjanak el mindent mit tudnak. Persze nem biztos, hogy ezek a fial fiúk erre a vaskos kezekre vágytak. Most amit elmondok azt olyan mondta el aki ott volt és ma közel 80 éves. Az egyik fiú ellen állt. Rugdosott és azt mondta: hagyjon ne nyúljon hozzám. A nő kérte a másik nőt jöjjön oda és fogja le. Hátulról lefogta a fiút. A másik nő a lábánál fogra egy ágyra fektették. Kezét lábát az ágyhoz kötözték. Na most ha jó leszel akkor simogatlak ha nem akkor fájni fog: ezt mondta a nő. És ráordított hogy ismeri e ezt meg ezt. A fiú csak azt mondta, hogy maga egy mocskos nő. A nő megragadta a golyóját és szorította. Nagyon erősen. Nagyon pokoli fájdalom lehetett. Percekig szorította neki. Olyan sokáig a fiú nem tudott már üvölteni. Amikor elengedte a heréje kétszeresére dagadt és fekete lila színű volt. Mind a két heréje szétrobbanhatott. Egy ilyen kínt egy férfi nehezen bír ki. A nő a haját cibálta, hogy beszéljen. A fiú alig tudott megszólalni a fájdalomtól. Ekkor az a nő aki megszorította egy olyan vékony kis csövet mint e pipetta vagy mint a szemcsöppentő felkapott az asztalról és elkapta fiú farkát és a húgycsövébe tolta. Ez is fájdalmas. Majd megmarkolta és újból kérdezte amit előzőleg feltett kérdést. A fiú alig bírt megszólalni csak valami annyit, hogy mocskos némber. A nő teljes erőből megszorította. Hatalmas üvöltés és a fiú elájult. Lüktetve spriccelt a fiú combján keresztül a vér. A fiút kivitték, nem tért magához. Elmondás szerint elvérezhetett. Ez a nő közeledett a székhez kötött másik fiúhoz mert őt akarja hallani. Ő már annyira megijedt, hogy sírni kezdett. A nő hozzáért de ő már a látottaktól és a félelemtől elájult. Túlélte. Pár év börtönnel megúszta. Szeretem őt mert amikor elmondja akkor is látom mennyire megrendül még most is ennyi év után. Mennyi mocsok dolgok történnek abban a kommunista időkben!
14/87 anonim válasza:
#13: Jézusom! Tudtam, hogy volt ilyen, de ennyire részletesen még nem olvastam.
A szabadkozás szánalmas:
16/87 anonim válasza:
És ma ezeknek a leszármazottjai ott ülnek vagy ültek a parlamentben azt mondják, hogy nem történt semmi és nem volt diktatúra! Biszku Béla volt Kádár éra alatt belügy miniszter/ kiemelt nyugdíjjal/ pocskondiázta ezt a mai rendszert és éltette a Szovjetuniót és a szocializmust. Ez 3 éve történt és nem csukták le!!! Egy olyan aki sok száz ártatlan embernek hagyta jóvá a kivégzését. Ilyen gyilkosok vannak kiemelt nyugdíjjal közöttünk! Ott van a rózsadombon a háza és meglehet nézni miben él. És ma lányok kérdezik, hogy ilyen volt e? Hát tisztelt kérdező nem kitaláció!!! Akik ezt akkor engedték vagy végre is hajtották most is köztünk élnek büntetlenül!!!!!!!!!!!!
17/87 anonim válasza:
A 7-es amit megadott cikket mindent leír a borzalmakról!!!
18/87 A kérdező kommentje:
Amit a 13-as leír az nagyon komoly......
2015. máj. 16. 12:35
19/87 anonim válasza:
Igen akivel megtörtént ma is él!!!!
20/87 anonim válasza:
Mondjuk azt nem értem, hogy tudta neki feldugni az üvegcsövet. Úgy tudom ezt csak felizgatott állapotban lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!