Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép?
Akár hiszed, akár nem, szokták rá mondani, hogy nem jó.
Vagyis.... Egészen pontosan azt, hogy nagy.
Nem fogom bizonygatni, hogy nem egó növelésből raktam ki.
Már egyszer elmondtam, hogy nem, innentől kezdve mindenki gondol amit szeretne :)
Oké nem is kell, de most ez így elég lehetetlen szitu már bocs.
Szóval itt mindenki agyon dicséri meg gondolom nem 1-2 privátot kaptál és mások meg azt mondják rá hogy nagy...
Bocs a ,,gyanakvásért'' de ezt kívülállóként nem érte.
Pedig szerintem érthető:)
A szépség szubjektív. Valakinek ez tetszik valakinek meg a kisebb.
Nyilván megkaptam már, hogy szép. De mint a kérdésemben is azt látod, hogy én azt kérdeztem hogy edzek-e rá. Vagyis
Jaj bocsi:D
Vagyis hogy elég jó -e vagy sem. Mert ha nem, edzek rá.
Na mi az, nagyon küldted volna a választ vagy megzavartalak már teljesen?:P
Szerintem az én véleményem már nem számít. Azért az érdekelne hogy neked tetszik?:)
Nem, egyik eset sem. :D
Csak a telefonon félre nyomtam valamit a nagy írásban.
Egyébként nem azért írtam, hogy véleményt formálj, csak hogy felvázoljam a helyzetet.
Én úgy vagyok vele, hogy amikor a tükörbe nézem akkor nem tetszik, én is nagynak látom. Viszont mikor öltözés közben vagy fürdés vagy bármi közben odatéved a kezem, akkor olyan váó érzés fog el.:D:D:D szóval ez így üti egymást. Az átlagnál kicsit jobbnak tartom, de semmiképpen sem kiemelkedően jónak.
Hát ez tényleg fura:D
Ránézésre nem tetszik ha meg megfogod akkor meg bejön.
Mindig hallok újat:)
Amúgy szerintem olyan mintha izmos is lenne. Attól van ilyen szép formája. Genetika vagy csinálsz is rá valamit?
Soha nem edzettem még fenéke. Sőt nagyon semmire se. Jó, volt amikor elkapott valami és akkor 50 guggolást megcsináltam, de ez ilyen félévente Szokott lenni általában.
Tehát gondolom genetika :)
Legalább csinálsz valamit, ha csak néha is:)
Szerencsés vagy akkor. Néha ötven guggolás és olyan eredménye van hogy még neked is tetszik érintésre.
Ki szokta mondani hogy nagyok?
Legfőképpen anyukám :D:D Meg a mamám, és nem értik, hogy ezért hogy lehetnek oda az emberek.
Meg pár fiú és pár lány mondta, hogy akkora seggem van mint egy ház.
Azt már nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!