Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép?
2015. febr. 10. 18:13
22/74 Darells válasza:
Ha az apád lehetnék az arcodra kéne edzened,hogy a pofonomtól le ne szakadjon az a vastag bőr a pofádról!
Gratulálok,ez a mai világ! Kérdezd meg egyből hogy ki akar 2 órára egy ezresért?!!!! -.-" Remélem ezt látja apád és marha büszke rád!!! -.-"
23/74 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D:D remélem ki lázadtad magad, és már sikerült megnyugodni :)
2015. márc. 3. 09:28
24/74 anonim válasza:
Ne ilyen közelről fényképezd mert nem látszik jól:)
25/74 anonim válasza:
10/10. így tökéletes ahogy van.
26/74 anonim válasza:
Hogyha kell egy 19/5 - ös beléd írj! Nagyon megdugnálak! :)
27/74 anonim válasza:
Szerintem te csak egó növelésből raktad ki.
29/74 A kérdező kommentje:
Nyilván:D:D
Egyáltalán nem azért tettem ki, nem folyamodok ilyen módszerekhez..
2015. márc. 16. 17:12
30/74 anonim válasza:
Más nem lehet....
Szerintem itt senki nem hiszi el hogy tényleg nem vagy vele megelégedve.
Ezért marad az hogy növeled az egódat. Még az sem lehet hogy azt mondta rá valaki hogy nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!