Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nem vagy csúnya az egyenlő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem vagy csúnya az egyenlő azzal hogy nem vagy szép?

Figyelt kérdés
ha valakinek ezt mondják hogy nem rossz, nem csúnya
2015. febr. 9. 14:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól még, mert valaki szemében átlagos vagy, még nem feltétlenül vagy "nem szép". Lehet, hogy valakinek te vagy a legszebb.
2015. febr. 9. 14:46
 2/10 CptTomato ***** válasza:
Attól függ milyen kontextusban mondta.... Olivia Wild nem csúnya.
 3/10 anonim ***** válasza:
Azzal egyenlő, hogy "nem vagy az esetem".
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem rossz= jelenthet tetszést

Nem csúnya: passz fingom sincs

5/10 anonim ***** válasza:
"lehetne jobb is"
2015. febr. 9. 14:47
 6/10 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Egy ferfi nem mond ilyet egy no"nem.Egyebkent annyit jelent:nem vagy az esetem/idealom,de kezdhetunk valamit egymassal,amit nem talalok olyat Aki megdelel az idealomnak.
2015. febr. 9. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Azzal egyenlo, hogy neki nem vagy csunya, de szep se, vagy csak nem meri megmondani. (ha ellentetes nemu) De ne aggodj, azert mert valaki ezt mondja rad, valakinek te vagy a leggyonyorubb, ahogy az elso mondta. :)
2015. febr. 9. 14:50
 8/10 anonim ***** válasza:

A "nem rossz" az egyik legkiválóbb jelző amit én, apám, a legjobb barátom és az apósom a szájából csak kiejthet.

De logikus, hiszen ha valami nem csúnya akkor szép, ha valami nem rossz akkor jó. Tehát ennél csak egy fokozó melléknévvel lehet valami jobb, szebb, stb-bb.

2015. febr. 9. 14:51
 9/10 anonim ***** válasza:
A lényeg az, hogy nem kellesz neki.
2015. febr. 9. 15:28
 10/10 anonim ***** válasza:
És az mit jelent az esélyekre nézve, hogy "rosszabbra számítottam" ?
2015. febr. 9. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!