Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Pici, de formás, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Pici, de formás, vagy nagy, de lógó mell a jobb?

Figyelt kérdés
2015. febr. 10. 14:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Menj már innen a komplexusaiddal együtt!
2015. febr. 10. 16:00
 22/27 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de én csak egy kérdést tettem fel, nem ítélkeztem és még azt se mondtam, hogy nekem ez vagy az van. De attól nyugodtan lehet következtetéseket levonni, csak értelme nincs.
2015. febr. 10. 16:04
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem felháborodtam, bocs ha rosszul fogalmaztam.

Azt akartam ezzel közölni,hogy tök mindegy itt mit mondanak,mindegy nekik,csak mell legyen.

Nem az alapján fognak veled összejönni vagy nem,mert kicsi vagy nagy melled van.

Mi sem úgy válogatunk hogy kicsi vagy nagy a farka az illetőnek. (Én legalább is)

Pedig abban aztán nem csak gyönyörködni lehet mint a mellekben,hanem használni is kell. Na mindegy.

A baratodnak majd úgy fogsz tetszeni,ahogy vagy.

Ne anonim emberek velemenye számítson már.

2015. febr. 10. 16:04
 24/27 anonim ***** válasza:
nagy
2015. febr. 10. 18:40
 25/27 anonim ***** válasza:
Nagy lógós.
2015. febr. 11. 20:13
 26/27 anonim ***** válasza:

A 23/25-ös válaszadónak tökéletesen igaza van.

Az a lényeg, hogy mell legyen (az sem jó ha olyan kicsi, hogy nem is látszik, és az sem, ha olyan extrém nagy).

Én úgy vettem észre, hogy a fitalabb fiúknak általában a "kisebb" mellek jönnek be. A legtöbb férfinak tetszik a nagy mell. De igazából a lényeg az alak. Mert hiába kismellű, közepes mellű formás, ha a lány túl vékony, hasa van, lóg a feneke, csúnya...stb.stb. És hiába a nagy mell, ha hozzá nagy a hasa, úszógumis a dereka, lóg a feneke...stb.stb.

Remélem érthető így már.

A nőknél is ugyan ez a helyzet. Mi sem mondjuk, hogy mekkora legyen a pasi szerszáma.

Persze nem baj ha nagy.:)

2015. febr. 25. 18:06
 27/27 anonim ***** válasza:
Nagy lógós.
2015. febr. 26. 02:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!